1. Modellen
  2. Comfort
Krachtig geluid
Sportstoelen met extra steun
Rond de bestuurder gebouwd
Focus op HUD
Integratie smartphone

Krachtig geluid

Zonder muziek of podcast is jouw rit niet compleet. In het interieur van de GR Supra staat een audiosysteem met 10 speakers, Bluetooth® en meerdere USB- aansluitingen garant voor een warm, krachtig geluid. De GR Supra Legend Premium beschikt over een JBL Premium Sound System met 12 luidsprekers en een draadloze telefoonoplader.

Sportstoelen met extra steun

De 14-voudig verstelbare, lederen sportstoelen zijn voorzien van stoelverwarming en geheugenfunctie.

Rond de bestuurder gebouwd

De asymmetrische middenconsole van de GR Supra vormt een duidelijke scheiding tussen de cockpit voor de bestuurder en het open passagiersgedeelte aan de andere kant van het interieur.

Focus op HUD

Afhankelijk van de gekozen uitvoering beschikt de Toyota GR Supra standaard over een Head-Up Display (HUD), ter ondersteuning van de informatie op het instrumentarium. Het HUD projecteert gegevens als rijsnelheid, veiligheidsfuncties en aanwijzingen van het navigatiesysteem direct in jouw blikveld, zodat je tijdens het rijden nauwelijks wordt afgeleid.

Integratie smartphone

Met Apple CarPlay* maak je moeiteloos verbinding tussen je auto en je smartphone. Dankzij de nieuwste draadloze technologie verschijnen de apps van je iPhone op het 8,8" touchscreen, een kabel is niet nodig. * Beschikbaar voor GR Supra Legend Premium. N.B. Android Auto™ is nog niet beschikbaar. * Alleen beschikbaar in landen waar Apple Inc. CarPlay aanbiedt.

Geniet van comfort en controle

Met zijn asymmetrische middenconsole, op de racesport geïnspireerde stoelen en hoogstaande technologie biedt de Toyota GR Supra een ultieme mix van het comfort van een luxe Gran Turismo en de controle van een volbloed sportauto.

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Eenmaal achter het stuur van de GR Supra is er niets wat je focus nog kan verstoren. Dankzij Toyota Supra Connect* heb je de beschikking over een scala aan Connected Services die je rit nóg aangenamer maken. In de cockpit heb je via het 8,8" centrale multimediadisplay toegang tot functies als navigatie en actuele verkeersinformatie. De GR Supra informeert je zelfs over de weersverwachting. 

Remote control*

Gebruik de Toyota Supra Connect app om via je smartphone rijgegevens van jouw GR Supra te bekijken, zoals kilometerstand, status van de auto en het brandstofniveau. Met een druk op de knop stuur je zelfs je volgende bestemming naar het navigatiesysteem. Bevind je je buiten de auto, dan kun je op afstand de portieren openen en vergrendelen, de climate control instellen of de alarmlichten activeren om je GR Supra snel te vinden op een drukke parkeerplaats. 
* Je kunt de Toyota Supra Connect app voor je iPhone downloaden in de Apple App Store