1. Modellen
 2. Overzicht

Proace Black Line

Dubbele Cabine

Proace - Black Line - Dubbele Cabine
Snow White (EPR)

Prijs vanaf

31795.0

Standaard motor

2.0 D-4D 145pk

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Proace - Black Line - Dubbele Cabine

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace in 360°

 • Ontwerp

  Functioneel en praktisch

  1. Met keuze uit meerdere lengevarianten, gesloten bestelwagen of dubbele cabine, 3 uitvoeringen en meerdere opties, is de Proace ontwikkeld om aan alle praktische gebruikswensen te voldoen.

 • Unieke voorzieningen voor elektrisch rijden

  1. De Proace heeft het vermogen dat past bij zijn laadvermogen, en de efficiency die u extra waardeert als u aan de pomp staat. Met keuze uit twee dieselmotoren én vier vermogensvarianten, staat de Proace voor elke klus klaar.

 • Veiligheid voor u en uw medeweggebruiker

  De Proace is optioneel uitgerust met Toyota Safety Sense, het pakket veiligheids- en assistentiesystemen ontwikkeld voor een volledige gemoedsrust. Met talrijke camera's en sensors rondom op de carrosserie helpen ze bij het parkeren, in de rijstrook blijven en het voorkomen van aanrijdingen, zowel in de stad als daarbuiten en op de snelweg.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Proace te rijden

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.