De 9-persoons PROACE SHUTTLE

Dé bus voor personenvervoer

Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime SHUTTLE Long. Direct inzetbaar voor contractvervoer, taxiritten en luchthavenvervoer. Welke u ook kiest, uw passagiers zijn er blij mee. Rijd de PROACE nu voor maar 1,9% rente tot 60 maanden*. Zo kun je elke dag fluitend aan het werk. Kijk jij al uit naar jouw volgende rit?

  • Zuinigste dieselmotoren in z’n klasse
  • Volledig vlakke kunststof laadvloer en uniek glazen panorama dak
  • Standaard airconditioning en Cruise Control
  • Tijdelijk 1,9% Financial Lease o.b.v. 60 maanden*
 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4
Efficiënt én krachtig

Als beroepschauffeur bent u veel onderweg, dus een betrouwbare partner is een vereiste. Op de PROACE SHUTTLE kunt u rekenen. Zo heeft u de keuze uit meerdere handgeschakelde uitvoeringen, voorzien van 6 versnellingen. Toch behoefte aan een automaat? Ook dat is mogelijk met de nieuwe 8-traps 122pk óf de krachtige 177pk uitvoering. Bovendien is de PROACE SHUTTLE voorzien van de meest schone en zuinige dieselmotoren (4.8l/100km). Dat is goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4
Comfortabel én doelgericht

De PROACE SHUTTLE is niet zomaar een taxibus, maar een praktische oplossing voor iedere rit. De vlakke kunststof vloer maakt reinigen makkelijker dan ooit. Daarnaast is het mogelijk om extra bagageruimte te creëren door het verwijderen van zitrijen. Ook het comfort van de chauffeur vergeten wij niet. Zo is de PROACE SHUTTLE voorzien van o.a. elektrisch bedienbare ramen voor, slijtvaste stoffen bekleding én een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. Dat is pas prettig werken!

 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4
Een PROACE SHUTTLE voor iedereen

Veel onderweg in drukke, stedelijke gebieden? Dan is de compacte PROACE SHUTTLE Medium een oplossing voor u. Met een lengte van nog geen 5 meter, is hij bijzonder geschikt voor krappe binnensteden en contractvervoer. Heeft u toch iets meer bagageruimte nodig, doordat u actief bent in luchthaven- en/of hotelvervoer, dan biedt de 35 centimeter langere PROACE SHUTTLE Long dé oplossing. Met een laadvolume tot 1.300 liter, kunt u iedere uitdaging aan!

 AYGO, Yaris, Auris, Auris Touring Sports, Toyota C-HR, Prius, Prius+, Verso, Avensis,RAV4

* Financial Lease tot 60 maanden, maximaal € 30.000,- excl. BTW zonder slottermijn. Actieperiode loopt van 01-06-2021 t/m 31-12-2021 (uiterste registratiedatum 28-02-2022). Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.