1. Modellen
 2. Overzicht

Proace City Prof

L1

Proace City - Prof - L1
Iron Silver metallic (KCA)

Prijs vanaf

27645.0

Standaard motor

1.5 D-4D 130pk

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Proace City - Prof - L1

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace City in 360°

 • Ontwerp

  Compact en veelzijdig

  Met drie carrosserievarianten en keuze uit de standaard en de verlengde wielbasis is de Proace City geschikt voor elk bedrijf. Met een royale laadruimte van tot wel 3,7 m2 voor het korte model en tot wel 4,3 m2 in de verlengde versie.

 • Breed programma aandrijflijnen

  Er is keus uit een breed gamma geavanceerde benzine- en dieselmotoren, met vermogens van 55 tot 96 kW/75 tot 130 pk, met keuze uit handmatig te bedienen 5- en 6-versnellingsbakken en een 8-traps automatische transmissie. Met de laagste CO2-emissie in zijn klasse en zijn lage brandstofverbruik heeft de Proace City de aandrijflijn die perfect bij elk bedrijf past.

 • Veelzijdigheid in laadruimte en cabine

  De Proace City biedt de flexibiliteit die bedrijven nodig hebben, met uiteenlopende interieurs die voldoen aan de behoeften van elke branche. En met de ingenieuze klep van het Smart Cargo System creëer je een opening in het schutbord, voor extra laadlengte en -capaciteit.

 • Veiligheid voor jou en je medeweggebruiker

  De Proace City biedt ook keuze uit drie veiligheidspakketten, elk toegesneden op de behoeften van elk bedrijf. Ze bevatten de standaard veiligheidsvoorzieningen, zoals een geavanceerd Pre-Collision System, Road Sign Assist, Lane Departure Alert met Steering Control, Cruise Control met Adjustable Speed Limiter (ASL) en Driver Attention Alert.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Proace City te rijden.

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van je huidige auto. En ontdek direct wat je zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet je precies waar je aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.