1. Modellen
 2. Overzicht

Proace City Prof

Long

Proace City - Prof - Long

Prijs vanaf

28295.0

Standaard motor

1.5 D-4D 102pk

Garantie**

10 jaar of 200.000 km

Proace City - Prof - Long

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Proace City in 360°

 • Ontwerp

  Compact en veelzijdig

  Met drie carrosserievarianten en keuze uit de standaard en de verlengde wielbasis is de Proace City geschikt voor elk bedrijf. Met een royale laadruimte van tot wel 3,7 m2 voor het korte model en tot wel 4,3 m2 in de verlengde versie.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Proace City te rijden.

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.