1. Modellen
Prijs vanaf (Incl.VAT)
38395.0

Brandstofverbruik gecomb.

4.2 l/100 km

CO2 gecombineerd

94 g/km

Welke uitvoering past het best bij u?

1. Kies uw motor
1. Kies uw motor

1 Opties

1 Opties

 • 1.8 Hybrid Hybrid

  Automaat | 2WD

  Toon meer Toon minder

  4.2 (l/100 km )

  Brandstofverbruik gecomb.

  94 (g/km )

  CO2 gecombineerd

  Toon meer Toon minder

2. Kies uw uitvoering
2. Kies uw uitvoering

1 Opties

1 Opties

Prius voorop. Anderen volgen.

Het verhaal van de Prius begon in 1997. De eerste hybride auto voor het grote publiek verleende een nieuwe dimensie aan autorijden. Nu is het tijd voor een vervolg. De Prius combineert intelligente technologie en creatief design met dynamische prestaties en uitstekend rijgedrag. Het resultaat is een auto die zowel plezierig rijdt als zuinig is.

10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto.
Ontdek meer

Highlights van de Prius


01 Ontworpen met passie, gedreven door durf

Dit is een auto met eigentijds design dat aansluit bij de geavanceerde technologie. Het nieuwe uiterlijk behoudt het iconische, driehoekige silhouet van de Prius, maar voegt daar eigentijdse lijnen aan toe die bijdragen aan een optimale stroomlijn. Dat leidt tot een auto die zowel fraai is om te zien als plezierig om in te rijden.


02 Erg zuinig. Optimaal rijplezier

Het geeft meer voldoening om in een hybride auto te rijden dan ooit. De naadloze overgangen tussen elektrisch rijden en de benzinemotor zorgen voor dynamische acceleratie indien gewenst. Dankzij het lagere zwaartepunt, verbeterde onderstel en toegenomen vermogen ervaart de bestuurder indrukwekkende prestaties en rijgedrag.


03 Al ruim 20 jaar koploper

De Prius is dé pionier in het hybride segment. De technologie is, sinds de introductie in 1997, drastisch verbeterd waardoor de Prius symbool staat voor efficiënte en schone mobiliteit. In de nieuwste generatie staat de Prius op het TNGA platform. Waardoor het rijgedrag aanmerkelijk beter is geworden.

Bekijk de details die de Prius zo bijzonder maken 

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Prius te rijden

Kopen

Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 

Leasen

Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 

Financieren

Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

Brochure
 
Prijzen en specificaties
 
* Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag je dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.