1. Modellen
 2. Overzicht

Land Cruiser Comfort

3-deurs

Land Cruiser - Comfort - 3-deurs
Pure White (040)

Prijs vanaf

118450.0

Standaard motor

2.8 D-4D

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Land Cruiser - Comfort - 3-deurs

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Land Cruiser in 360°

 • Ontwerp

  Doelgerichte kracht zichtbaar in elk detail

  Van de motorkap die zo is gevormd dat het zicht vooruit en omlaag optimaal is, tot de hoog geplaatste koplampen en koelopeningen voor een grotere doorwaaddiepte – de Land Cruiser is functioneel en doelgericht ontworpen. Maar ook stijl is nog steeds belangrijk. Daarom is hij voorzien van hoogglanzend gelakte lichtmetalen 19-inch wielen – voor een dynamisch accent.

 • In controle bij elk avontuur

  De Land Cruiser, met zijn 2,8-liter dieselmotor en keuze uit een handmatig te bedienen en automatische transmissie, onderscheidt zich met zijn unieke combinatie van veel motorvermogen, uitzonderlijke betrouwbaarheid, ongeëvenaarde offroadprestaties en een nog groter comfort op de weg.

 • Overal veilig, off-road en on-road

  De Land Cruiser is uitgerust met Toyota Safety Sense, een pakket actieve veiligheidstechnologieën dat ontwikkeld is om in uiteenlopende situaties aanrijdingen te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken.Het omvat onder meer Pre-Collision System (PCS) dat fietsers detecteert en 's nachts ook voetgangers, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) en Road Sign Assist (RSA).

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Land Cruiser te rijden.

 • Kopen

  Bereken eenvoudig en snel online de inruilwaarde van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten bijbetalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Leasen

  Toyota Financial Services biedt voor zakelijke klanten duidelijke en aantrekkelijke financiële oplossingen, gecombineerd met het gemak van one-stop-shopping. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

Documentatie

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.