Corolla TREK

Voor uw actieve lifestyle

Verkrijgbaar v.a. € 35.295,-
De nieuwe Corolla TREK is gemaakt voor uw actieve lifestyle in de stad en ver daarbuiten. Hij blinkt uit met zijn avontuurlijke design, efficiency en rijplezier. Het chassis van de Corolla TREK is 20mm hoger en combineert zo extra bodemvrijheid met subliem zicht op de weg. Zo is de Corolla klaar voor elk avontuur.

Corolla TREK

Avontuurlijker dan ooit

Avontuurlijker dan ooit

Ga op avontuur in de auto die autorijden weer leuk maakt. U merkt 't direct als u achter het stuur zit: dankzij het stijlvolle interieur, de uitstekende wegligging en stabiliteit beleeft u meer plezier dan ooit...

Praktisch en ruimtelijk

Praktisch en ruimtelijk

Als TREK biedt de Corolla met 598 liter bagage de ruimte die u nodig heeft. De passagiers achterin zitten net zo comfortabel als de mensen voorin. Dankzij de royale bagageruimte met verstelbare laadvloer, de handige zijvakken en de makkelijk neerklapbare achterbank kunt u heel veel meenemen. Schuift u uw voet onder de achterbumper? Met de handsfree kicksensor opent de kofferbak zich vanzelf.

Aangenaam ontspannen

Aangenaam ontspannen

Het interieur is geïnspireerd op de natuur en ontworpen voor uw comfort. De stoelen bieden optimale steun zodat u ook tijdens lange ritten comfortabel zit. De positie achter het stuur voelt natuurlijk doordat de Corolla TREK 20mm hoger is dan de Touring Sports. Met uw handen op het stuur bedient u snel en gemakkelijk infotainment en audio.

Samenwerking met TREK Bicycle

Samenwerking met TREK Bicycle

De Corolla TREK is ontstaan in samenwerking met TREK Bicycle. Wereldwijd één van de populairste fietsfabrikanten. Bij aanschaf van een Corolla TREK ontvangt u een unieke voucher waarmee u 30% korting krijgt op de aankoop van de TREK Dual Sport+ *. Na aanschaf van de Corolla TREK ontvangt u een persoonlijke voucher die u kunt verzilveren bij uw dichtstbijzijnde TREK dealer.

Next level veiligheid

Next level veiligheid

Elke Toyota Corolla beschikt standaard over Toyota Safety Sense. Dit unieke veiligheidssysteem bestaat uit een compleet arsenaal aan functies die het rijden gemakkelijker maken en waken over uw veiligheid en die van uw passagiers.

Bekijk de veiligheidsvoorzieningen

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

NL
KM
Wat kunt u verwachten?
  •   Direct uw inruilwaarde
  •   100% vrijblijvend
  •   Vanuit officiële Toyota dealer

Meer over de Corolla

Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Betere mobiliteit in een betere wereld. Toyota Corolla krijgt gloednieuw multimediasysteem Toyota Corolla krijgt gloednieuw multimediasysteem Nieuw multimediasysteem van Toyota Corolla is krachtiger, sneller en biedt meer connectiviteit dan ooit 50 jaar Toyota productie in Europa 50 jaar Toyota productie in Europa Alle bestverkochte modellen van Toyota in Europa worden ook in Europa gebouwd Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Dit is de 3 miljoenste hybride Toyota in Europa! Sportief rode Corolla Hybrid GR-Sport verkocht aan Spaanse klant

* Zolang de actie geldt. Vraag uw lokale Toyota dealer naar de voorwaarden.
De Corolla TREK die wordt afgebeeld wijkt af van de Nederlandse Corolla TREK. De uitvoering is uitgerust met de Parabola LED koplampen, deze zijn vergelijkbaar met de Corolla Touring Sports Dynamic uitvoering.
Meer informatie hierover staat in de model brochure.