1. Modellen
 2. Overzicht

Corolla Touring Sports First Edition

Touring Sports

Corolla Touring Sports - First Edition - Touring Sports
Pure White (040)

Prijs vanaf

40195.0

Standaard motor

1.8 Hybrid

Corolla Touring Sports Private Lease v.a.*

€ 545,- p/m

Garantie**

10 jaar of 200.000 km
Corolla Touring Sports - First Edition - Touring Sports

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Corolla Touring Sports in 360°

 • Ontwerp

  Design dat indruk maakt

  Deze auto valt aan alle kanten direct op. Met zijn lage motorkap heeft hij een dynamische lijn en aan de voor- en achterzijde geeft de grote spoorbreedte de auto een krachtig uiterlijk, nog versterkt door de sportieve grille en de Full LED-verlichting.

 • Ontwikkeld om te presteren

  Hybride voelde nog nooit zo fijn. Er is keus uit twee aandrijflijnen. De 1.8 Hybrid biedt de soepele en stille aandrijving die u verwacht van een Toyota. De nieuwe 2,0-liter High Power Hybrid brengt hybride rijden naar een nog hoger niveau, met meer dan voldoende kracht en moeiteloze acceleratie voor sportief en dynamisch rijden. Hierdoor is elke rit een plezierrit.

 • Veiligheid is standaard

  Het innovatieve Toyota Safety Sense-pakket anticipeert op mogelijke gevaren en helpt u effectief te reageren. En met de talrijke intelligente rijassistentiesystemen, zoals de camera aan de achterzijde, Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert, Intelligent Parking Assist en Adaptive Automatic High Beam is elke rit even gemakkelijk als plezierig. U kunt er zeker van zijn dat u en uw passagiers veiliger en ontspannener dan ooit zullen reizen.

 • Slim en praktisch

  Dankzij het doordachte ontwerp van de bagageruimte neemt u alles makkelijk mee, of het nu een fiets is, golftassen of de bagage van het hele gezin. De vloer is omkeerbaar en voorzien van tapijt aan de ene kant en kunststof bekleding aan de andere. Voor extra bagageruimte kunt u hem bovendien in een lagere positie plaatsen. Nog meer ruimte nodig? Trek aan de hendel en de achterbank klapt eenvoudig neer. En met Toyota Smart Entry kunt u met een simpele voetbeweging onder de achterbumper de achterklep automatisch openen of sluiten.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw Corolla Touring Sports te rijden

* Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@toyotafs.nl

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene VoorwaardenOpens in new window online.