1. Modellen
 2. Overzicht

Corolla Hatchback GR SPORT PLUS

Hatchback

Corolla Hatchback - GR SPORT PLUS - Hatchback
Prijs vanaf
€ 44.595,-
Corolla Hatchback Private Lease v.a.*
€ 479,- P/M
 • Stuurwielbediening, audio, telefoon en voicecontrol
 • JBL Audio met 8 JBL-speakers
 • 18" lichtmetalen velgen design 'GR SPORT'
4.7 l/100 km l/100 km
106 g/km g/km
Hybrid 200
10 jaar of 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Corolla Hatchback in 360°

 • Ontwerp

  Design dat indruk maakt

  Deze auto valt aan alle kanten direct op. Met zijn lage motorkap heeft hij een dynamische lijn en aan de voor- en achterzijde geeft de grote spoorbreedte de auto een krachtig uiterlijk, nog versterkt door de sportieve grille en de Full LED-verlichting.

 • Ontwikkeld om te presteren

  Hybride voelde nog nooit zo fijn. Er is keus uit twee aandrijflijnen. De 1.8 Hybrid biedt de soepele en stille aandrijving die je verwacht van een Toyota. De nieuwe 2,0-liter High Power Hybrid brengt hybride rijden naar een nog hoger niveau, met meer dan voldoende kracht en moeiteloze acceleratie voor sportief en dynamisch rijden. Hierdoor is elke rit een plezierrit.

 • Veiligheid is standaard

  Het innovatieve Toyota Safety Sense-pakket anticipeert op mogelijke gevaren en helpt je effectief te reageren. En met de talrijke intelligente rijassistentiesystemen, zoals de camera aan de achterzijde, Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert, Intelligent Parking Assist en Adaptive Automatic High Beam is elke rit even gemakkelijk als plezierig. Je kunt er zeker van zijn dat jij en je passagiers veiliger en ontspannener dan ooit zullen reizen.

 • Slim en praktisch

  Dankzij het doordachte ontwerp van de bagageruimte neem je alles makkelijk mee, of het nu een fiets is, golftassen of de bagage van het hele gezin. De vloer is omkeerbaar en voorzien van tapijt aan de ene kant en kunststof bekleding aan de andere. Voor extra bagageruimte kun je hem bovendien in een lagere positie plaatsen. Nog meer ruimte nodig? Trek aan de hendel en de achterbank klapt eenvoudig neer. En met Toyota Smart Entry kun je met een simpele voetbeweging onder de achterbumper de achterklep automatisch openen of sluiten.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw Corolla Hatchback te rijden

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl (Opens in new window)

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van jouw auto. De inruilwaarde van jouw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van jouw auto bij jouw Toyota-dealer. Ga voor jouw persoonlijk aanbod naar jouw Toyota-dealer.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.