1. Modellen
 2. Overzicht

Ontdek de bZ4X in 360°

 • Ontwerp

  Unieke stijl en uitstraling

  Toyota bZ4X combineert het slanke en geavanceerde uiterlijk van een elektrische auto met het zelfverzekerde SUV-design. Het resultaat is een innovatieve elektrische auto die presteert op alle wegen en overal hoofden doet omdraaien.

 • Uitstekende rijeigenschappen

  Geniet van de beste elektrische prestaties in zijn klasse met Toyota bZ4X en laat geen uitstoot achter tijdens het rijden. De bZ4X reageert zeer snel en biedt snelheid en koppel wanneer jij dat nodig hebt. Dankzij zijn uitstekende vierwielaandrijving biedt Toyota bZ4X een echt naadloze rijervaring.

 • Uitstekende prestaties van de batterij

  Toyota bZ4X kan meer dan 500 km* afleggen op één volle lading - en dat ook nog eens zonder uitstoot. Deze actieradius kan worden gemaximaliseerd met het optionele zonnepanelendak. (*WLTP cyclus. Actieradius afhankelijk van geselecteerde klassen, aandrijflijnen en plaatselijke rijomstandigheden.)

 • Toyota T-Mate - voor een veiligere reis

  Voor toonaangevende veiligheidsfuncties is bZ4X uitgerust met T-Mate - jouw behulpzame partner tijdens het rijden. T-Mate is een reeks systemen die zijn ontworpen om jou te ondersteunen en het rijden veiliger te maken, of je nu parkeert, op de snelweg of in de stad rijdt. T-Mate zorgt ervoor dat je altijd in veilige handen bent.

Toon op volledig scherm Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om jouw bZ4X te rijden

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl (Opens in new window)

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van jouw auto. De inruilwaarde van jouw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van jouw auto bij jouw Toyota-dealer. Ga voor jouw persoonlijk aanbod naar jouw Toyota-dealer.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.