1. Modellen
  2. Connected

Altijd connected, altijd onderweg

Met zijn uitzonderlijke multimediasysteem maakt de bZ4X gebruik van Toyota Smart Connect om je onderweg te voorzien van de nieuwste routegegevens en actuele verkeersinformatie. Ook kun je beschikbare parkeerplaatsen bekijken en blijft het systeem altijd actueel dankzij over-the-air updates. De MyToyota app op je smartphone maakt het leven onderweg gemakkelijker, met een scala aan connected functies.

De MyToyota app

Controleer het laadniveau van de batterij, plan laadsessies, bekijk ritgegevens en bedien specifieke functies van je auto op afstand.

Draadloos opladen

De bZ4X beschikt over een handig opbergvak waarin je je smartphone draadloos kunt opladen. Dankzij het transparante klepje kun je binnenkomende berichten zien, zodat je altijd op de hoogte blijft.

Portieren op afstand sluiten en openen

Door de MyToyota app te downloaden op je smartphone, kun je de portieren van jouw bZ4X op afstand openen en vergrendelen, zonder dat je een sleutel nodig heeft.

Airconditioning op afstand bedienen

Hoe ver je ook bij je auto vandaan bent; je kunt via de MyToyota app altijd de temperatuur in het interieur en de airconditioning instellen.