1. Modellen
 2. Overzicht

Aygo X envy

5-deurs

Aygo X - envy - 5-deurs
Prijs vanaf
€ 25.950,-
Aygo X Private Lease v.a.*
€ 284,- P/M
 • 18” lichtmetalen velgen ‘design Envy’
5 l/100 km
113 g/km
1.0 VVT-i
10 jaar of 200.000 km
Aygo X - envy - 5-deurs
Celestite Grey metalic / zwart dak (2UP)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/nl/nl

Ontdek de Aygo X in 360°

 • Design

  De populairste crossover van de stad

  De Toyota Aygo X zet de toon met een gedurfd en onderscheidend design. De tweekleurige (bi-tone) carrosserie versterkt dat en straalt originaliteit en speelsheid uit. Opvallende LED-koplampen verlichten de weg, terwijl het ontwerp van de achterlichten de kenmerkende iconische vorm van de Aygo onderstrepen. Imposante 18-inch lichtmetalen velgen onder oversized spatborden geven de Aygo X een bredere uitstraling, zodat je overal een stoere en zelfverzekerde indruk maakt.

 • Aangedreven door emotie

  Innovaties waarmee je de stad kunt bestormen. De Toyota Aygo X reageert zeer alert en is eenvoudig te besturen, de ultieme auto voor de stad en daarbuiten. Met de hogere zitpositie overzie je alles en krijg je een zelfverzekerd gevoel. Met een lengte van slechts 3,7 meter en een draaicirkel die in zijn klasse ongeëvenaard is, is de Aygo X compact, wendbaar en gemakkelijk te parkeren – zelfs in drukke smalle straten. De snel reagerende automatische S-CVT-transmissie past zich moeiteloos aan op jouw rijstijl en het soepele schakelen maakt rijden in de stad gemakkelijk en plezierig.

 • Verrassende ruimte

  Compact vanbuiten, maar ruim vanbinnen. De Aygo X zit vol verrassingen. Met wel 231 liter biedt de Aygo X de meeste bagageruimte in zijn klasse. Die is bovendien flexibel genoeg voor iedere lifestyle. Geniet van het slimme design voor gemakkelijk in- en uitladen en ook bergruimte voor kleine spullen in het interieur. De Aygo X heeft de ruimte voor het dagelijkse leven in de stad en daarbuiten.

 • Zelfvertrouwen in elke bocht

  Rij gefocust en veilig door de stad. De Aygo X is uitgerust met talloze verbeterde veiligheidsvoorzieningen die je overal op de weg zelfvertrouwen bieden. T-Mate combineert Toyota Safety Sense* met andere actieve rij- en parkeerassistentietechnologieën die je continu assisteren. Op de snelweg, in de stad en bij het parkeren – je bent altijd in veilige handen in de Aygo X (*standaard voor elke uitvoering).

Fullscreen Sluiten

Kies uit verschillende mogelijkheden om je Aygo X te rijden

Documentatie

* Disclaimer Toyota Private (Flex)Lease maandtarieven

Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden  • particulier@toyotafs.nl (Opens in new window)

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van jouw leasecontract.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van het geleverde voertuig. Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

**Op basis van de door jou opgegeven informatie wordt een zo nauwkeurig mogelijke inschatting gemaakt van de inruilwaarde van jouw auto. De inruilwaarde van jouw auto is slechts een indicatie en onder voorbehoud van inspectie en technische keuring van jouw auto bij jouw Toyota-dealer. Ga voor jouw persoonlijk aanbod naar jouw Toyota-dealer.

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden (Opens in new window) online.