1. Levertijd

DE LEVERTIJD BIJ TOYOTA

Waar u rekening mee moet houden
Auto’s zitten vandaag de dag boordevol technologie. Denk aan de vele computerchips die de (veiligheids)systemen aansturen. Door de grote vraag naar deze chips kan de levertijd van uw Toyota mogelijk oplopen of veranderen. Daarnaast maken de huidige personeelstekorten in de transportsector het lastig om de verwachte levertijd te bepalen. 

Oplopende levertijden als gevolg van chiptekorten

Als gevolg van het wereldwijde chiptekort lopen de levertijden binnen de diverse branches flink op. Dat geldt ook voor de autobranche. De levertijd van nieuwe Toyota modellen is momenteel dan ook langer dan gebruikelijk. Bestelt u een Toyota, dan houdt uw Toyota dealer u uiteraard op de hoogte van de stand van zaken.
Vind uw dealer

Vertraging in transport

Net als veel andere bedrijven binnen en buiten de autobranche, hebben ook transportbedrijven te maken met personeelstekorten. Hierdoor komen er steeds meer auto’s op een centrale distributieplek te staan en duurt het langer voordat de auto’s op transport kunnen.

Hoewel wij er alles aan doen om bestelde Toyota modellen zo snel mogelijk af te leveren, is het de komende tijd onzeker wanneer ze precies op transport kunnen. Heeft u een Toyota besteld en weet uw verkoper meer over de status van uw bestelling of het moment van afleveren, dan hoort u dat meteen.

Rijd direct weg in een Toyota Occasion

Heeft u direct een nieuwe auto nodig? Ontdek dan de occasions van Toyota. Hiermee kunt u op korte termijn beschikken over een tweedehands auto die voelt als nieuw. Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.