1. Levertijd

DE LEVERTIJD BIJ TOYOTA

Dit is wat u moet weten
Vandaag is technologie niet meer weg te denken uit onze auto’s. Deze zijn bijvoorbeeld nodig voor digitale displays, informatiesystemen en camera’s die je helpen om veilig en comfortabel te rijden. Door de grote vraag naar computerchips, is het gevolg dat de levertijd mogelijk kan oplopen of veranderen.

Oplopende levertijden als gevolg van chiptekorten

Als gevolg van het wereldwijde chiptekort lopen de levertijden op binnen diverse branches, zo ook binnen de autobranche. Hierdoor is de levertijd van uw Toyota momenteel langer dan normaal. Informeer bij uw dichtstbijzijnde Toyota dealer naar de meest actuele levertijd.
Vind uw dealer

Zekerheid in onzekere tijden

Als Toyota doen we er alles aan om u continu op de hoogte te stellen van uw bestelling. Ook vinden wij het belangrijk dat u zekerheid heeft in een tijd waarin veel verandert of duurder wordt. Heeft u uw koopcontract ondertekend? Dan berekenen we eventuele prijsstijgingen niet aan u door. U betaalt de koopprijs die op uw contract staat. Alleen wanneer de overheid de BPM verhoogt, passen we de prijs aan. Dat zijn we in dat geval namelijk verplicht.

Rijd direct weg in een Toyota Occasion

Heeft u direct een nieuwe auto nodig? Ontdek dan de occasions van Toyota. Hiermee kunt u op korte termijn beschikken over een tweedehands auto die voelt als nieuw. Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.