Toyota

Let's move forward

Vooruitgang is de drijvende kracht achter alles wat Toyota doet. En dat doen we niet alleen voor iedereen die nu leeft, maar ook voor alle mensen die na ons komen.

Alleen door altijd vooruit te bewegen, haal je alles uit het leven. Daarom werken we bij Toyota – al jarenlang – aan duurzame innovaties die íedereen maximale vrijheid geven.

Wie of wat je ook bent, alleen door vrij te denken en vrij te bewegen maak je die volgende stap. Dus durf te vallen. Sta op. En ga weer door.

Vanuit die overtuiging werkt Toyota al jarenlang aan een betere mobiliteit voor iedereen. Met zo min mogelijk impact op de wereld om ons heen.

Dat is de kracht van vooruitgang. En die brengt ons en de volgende generaties verder.

Schonere lucht

Toyota maakt steeds meer milieuvriendelijke voertuigen. Als een van 's werelds vooraanstaande autofabrikanten neemt Toyota de bescherming van het milieu uiterst serieus. Dat betekent dat we bij Toyota niet alleen voertuigen ontwikkelen die de natuur zo min mogelijk belasten – duurzame innovaties voor betere mobiliteit, met zo min mogelijk impact op het milieu en de wereld – maar ook streven naar een zoveel mogelijk emissievrije bedrijfsvoering. Want schone lucht geeft ons vrijheid en elke hap lucht geeft ons zuurstof om te doen wat we willen doen om álles uit het leven te halen.

/
Schonere aarde

Reduceren, hergebruiken, recyclen en terugwinnen. Bij Toyota zoeken we voortdurend naar manieren om het milieu minder te belasten en onze klanten toch maximale bewegingsvrijheid en duurzame vooruitgang te bieden. In dit hoofdstuk laten we zien wat we al hebben bereikt, welke activiteiten we ontplooien en welke toekomstplannen we hebben om een gezonde harmonie van mensen, producten en natuur te bereiken. Voor maximale bewegingsvrijheid en duurzame vooruitgang.

/
Fijner leven

Een toekomst waarin de mens in harmonie samenleeft met de natuur. Bij Toyota zien we onszelf als méér dan een bedrijf dat veelzijdige mobiliteitsoplossingen biedt. We zijn bewoners van de aarde. Allemaal hebben we een verantwoordelijkheid om de planeet beter te maken. Om de lucht die wij inademen schoner te maken. Lees hoe wij meewerken aan een toekomst waarin de mens samenleeft in harmonie met de natuur.

/

Lees meer

Internationale onderscheiding voor Toyota Hilux Internationale onderscheiding voor Toyota Hilux ’s Werelds populairste pick-up bevestigt ijzersterke reputatie De voorbereidingen voor de grote reis De voorbereidingen voor de grote reis Update Bart, Annelouc en Ted 30x Toyota's Corolla voor liftenfabrikant KONE 30x Toyota's Corolla voor liftenfabrikant KONE Toyota draagt bij aan verduurzaming van het wagenpark Toyota C-HR vernieuwd en met gloednieuw multimediasysteem Toyota C-HR vernieuwd en met gloednieuw multimediasysteem Design van Dynamic- en Style-uitvoeringen op diverse punten aangescherpt