Toyota Hybride Elektrisch

Zelfopladende technologie

Ruim 15 miljoen mensen met een Toyota Hybride leggen meer elektrische kilometers af dan alle anderen, dag in dag uit. Met negen hybride elektrische modellen van de vierde generatie waarmee je tot 50% van je stadsritten emissievrij kunt rijden, gaan we aan kop richting een geëlektrificeerde wereld. En daar zijn we ontzettend trots op.

De ene Hybride is de andere niet

Met 23 jaar ervaring biedt onze next-level hybride elektrisch-technologie prestaties en een actieradius van topniveau. Zo kun je met een gerust hart op weg. Een elektromotor als basis met de assistentie van een benzinemotor werken naadloos samen voor een zuinige en krachtige manier van rijden. Onze zelfopladende hybrides bieden de voordelen van elektrisch rijden, zonder dat je de auto met een stekker hoeft op te laden.

Ontdek alles over hybride elektrisch rijden

Heb je een vraag over hybride elektrisch?

Duurzaam vermogen

Net als alle andere onderdelen in een Toyota, zijn ook de batterijen in onze hybride elektrische voertuigen ontwikkeld om lang mee te gaan. Met oog op je gemoedsrust wordt elke batterij geleverd met 5 jaar/100.000 km garantie. In combinatie met een jaarlijkse Hybrid Health Check wordt de dekking van de batterij zelfs verlengd tot 10 jaar.

/

Een batterij gaat minimaal een autoleven mee. Ons innameplan waarborgt dat de batterijen een tweede leven kunnen krijgen. Of uiteindelijk aan het eind van hun levensduur veilig en verantwoord worden afgevoerd. Erkende Toyota-reparateurs verwerken momenteel ruim 90% van onze batterijen en we hebben ons als doel gesteld ruim 50% van het gewicht van een hybride batterij te recyclen.

Heb je een vraag over hybride elektrisch?

Hybride coaching
/

Via de smartphone-app MyT heb je toegang tot een reeks verbonden services die ontwikkeld zijn om het rijden veiliger en plezieriger te maken. Hybrid Coaching leert je hoe je in de EV-rijmodus zo zuinig mogelijk en met een minimale milieu-impact in je hybride elektrische voertuig rijdt.

Ontdek MyT Connected Services

Lees meer

Toyota produceert GR Heritage Parts voor klassiekers Toyota produceert GR Heritage Parts voor klassiekers Zo houden ook liefhebbers van oude Toyota’s hun auto op de weg Toyota GR Supra op ware grootte van LEGO Toyota GR Supra op ware grootte van LEGO Japanse LEGO-ontwerpers hebben uit ruim 477.000 LEGO-steentjes een Toyota GR Supra nagebouwd Toyota RAV4 Adventure: het avontuurlijke topmodel Toyota RAV4 Adventure: het avontuurlijke topmodel Versterkt de SUV-kwaliteiten van de RAV4 Toyota Yaris Cross: dit vindt de autopers Toyota Yaris Cross: dit vindt de autopers De Yaris Cross is praktisch, zuinig en dynamisch