1. Elektrisch rijden
  2. Hybride elektrisch
  3. Rijdt hybrid zuinig

Rijdt hybrid zuinig?

Vraag het Toyota Hybrid
  • De hoogste efficiency in zijn klasse

    De hybrids van Toyota behoren tot de zuinigste auto's in hun klasse. Voor korte ritjes met lagere snelheden of in langzaamrijdend verkeer verbruikt een hybrid Toyota zelfs helemaal geen brandstof. Waar mogelijk maakt de auto namelijk alleen gebruik van de elektromotor en hybrid accu. Zo komt de dynamische Corolla Hybrid, een model in het C-segment, uit op een brandstofverbruik van slechts 3,6 l/100km.

    Elke hybrid auto van Toyota laadt zichzelf tijdens het rijden op. Dat is te danken aan het regeneratieve remsysteem, dat tijdens het remmen elektriciteit produceert, die vervolgens wordt opgeslagen in de accu. Dit vergroot uw actieradius op elektrische energie. Het resultaat? Geen brandstofverbruik tijdens elektrische ritten, geen schadelijke emissies uit de uitlaat en vrijwel geruisloos rijcomfort, voor ongeveer de helft van uw ritten in de stad.

Vraagt u zich nog steeds af of een hybrid wel zuinig is? Lees hieronder de antwoorden op andere veelgestelde vragen over hybrids en vind de hybrid Toyota die het best bij u past.

Bekijk het volledig Toyota hybrid gamma

Met het uitgebreide gamma van hybrid auto's heeft Toyota voor iedereen de ideale hybrid. Kies de hybrid die het best bij u past.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter/nl/nl?fuelType=h_1%2Cplugin&gclid=CjwKCAjwscGjBhAXEiwAswQqNIVa5vf8mJhiZBMqO7Za5zN9_6jQwQeiL77QQJWzPrF8bvAeN6i66xoCZrQQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy