1. Contact Toyota
  2. Vacatures

Werken bij Toyota

Werken bij Louwman & Parqui en/of de Toyota organisatie betekent meebouwen aan superieure kwaliteit.
Niet alleen op productniveau, maar zeker ook op het vlak van service en aandacht voor de klant. Ben je geïnteresseerd in een dienstverband? Kijk dan hieronder om te zien of er een passende functie voor jou is of stuur een open sollicitatie.

Bekijk de video:

Open in overlay

Werken bij Louwman & Parqui

Louwman & Parqui is de Nederlandse importeur van de Japanse automerken Toyota en Lexus. Hiermee is het verantwoordelijk voor onder meer de marketing en verkoop van alle Toyota en Lexus modellen in Nederland. Geïnteresseerd in een baan? Bekijk dan het vacatureoverzicht hieronder of stuur een open sollicitatie met jouw C.V. naar: recruitment@louwmangroup.nl

Vacatures

Vacatures Louwman & Parqui

Al sinds 1964 is Louwman & Parqui B.V. de Nederlandse importeur van de Japanse automerken Toyota en Lexus. Hiermee is het verantwoordelijk voor onder meer de marketing en verkoop van alle Toyota en Lexus modellen in Nederland. Louwman & Parqui is gevestigd in Raamsdonksveer, waar zo’n 170 mensen werken. De huisvesting is zeer herkenbaar door ‘De Koepel’, ontworpen door Richard Buckminster Fuller.
Bekijk alle vacatures bij Louwman & Parqui (Opens in new window)

Vacatures Louwman Group

Al bijna 100 jaar behoort Louwman Group tot de grootste autodistributeurs van Europa. Daarnaast zijn we actief in retail, lease en financieringen, logistiek én in de zorg. Als je vooruit wilt, dan past Louwman Group helemaal bij jou. We zijn gek op ambitie, teamgeest, frisse ideeën en nieuwe inzichten.
Bekijk alle vacatures bij de Louwman Group (Opens in new window)