1. Toyota Rijders
 2. Accessoires & onderdelen
 3. Onderdelen
 4. Interieurfilter

Toyota interieurfilter

Altijd frisse lucht
Een frisse Toyota met schone lucht, wie wil dat nou niet? Met name omdat onze omgeving steeds meer verstedelijkt. De Toyota interieurfilter vangt vervuilde stoffen op en zorgt ervoor dat de lucht in uw Toyota altijd fris en schoon is.

Hoe werkt een interieurfilter?

Een interieurfilter houdt verontreinigende stoffen tegen zoals pollen, fijnstof en uitlaatgassen. Dat is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar zorgt er ook voor dat u tijdens het rijden minder of zelfs geen last heeft van allergieën of hooikoorts.

Vervangen van de interieurfilter

Toyota adviseert ten minste elke 30.000 km of 2 jaar de interieurfilter te vervangen. Tijdens een grote onderhoudsbeurt wordt uw interieurfilter altijd gecontroleerd.

Waarom een originele Toyota interieurfilter?

 • Specifiek ontworpen voor uw Toyota
 • Voorkomt vervuiling in de airco van uw Toyota waardoor deze goed blijft functioneren
 • Toyota standaard interieurfilter
  Het standaard interieurfilter houdt stof en vuil tegen die vanuit de buitenlucht in het interieur stromen.
   
 • Toyota actief koolstof interieurfilter
  Het actief koolstof interieurfilter heeft een laag actief koolstof waardoor bovenop het standaard interieurfilter tot 25% meer vuil en stof uitgefilterd wordt. Tevens worden ook vieze luchtjes uitgefilterd.
   
 • Toyota anti allergenen actief koolstof interieurfilter
  Het anti allergenen actief koolstof interieurfilter bevat ten opzichte van het actief koolstof interieurfilter een extra laag die de belangrijkste allergeendeeltjes zoals die van grassen, onkruid, berken en coniferen tot 95% inactiveert. Hierdoor ben je in de auto beter beschermd tegen de stoffen die voor hooikoorts kunnen zorgen.
   

LEES MEER