1. Toyota Rijders
 2. Erop-uit

Ruimte voor meer avontuur

Toyota fietsendragers en dakkoffers
Komt u altijd ruimte tekort als u op vakantie gaat? Of neemt u graag fietsen mee naar uw bestemming? Dan heeft Toyota altijd een passende oplossing voor u. Naast verschillende soorten fietsendragers, bieden we ook voor elk model een breed scala aan dakkoffers. Stuk voor stuk veilig, eenvoudig te monteren en uiteraard van Toyota kwaliteit. 
 • Toyota dakkoffer M

  Inhoud: 415 liter
  Afmeting: 170x41x86 cm (LxHxB) 

  € 760,-*

 • Toyota dakkoffer L

  Inhoud: 479 liter
  Afmeting: 190x45x90 cm (LxHxB)  

  € 810,-*

 • Toyota dakkoffer XL

  Inhoud: 510 liter
  Afmeting: 210x43x91 cm (LxHxB) 

  € 910,-*

 • Toyota dakkoffer Alpine

  Inhoud: 512 liter
  Afmeting: 228x38x94 cm (LxHxB)

  € 1.060,-*

 • Fietsendrager voor op het dak

  Maximaal 1 fiets per drager
  Maximaal 2 dragers

  € 164,-* (per fietsendrager)

 • Opklapbare fietsendrager

  Maximaal 2 fietsen
  Kantelbaar

  € 557,-*

* Prijzen zijn incl. BTW en montage. De prijzen van dakkoffers en fietsendrager zijn exclusief de bijbehorende trekhaak of dakdragers, die apart verkrijgbaar zijn.

Toyota dakkoffers

Denkt u elke vakantie weer ‘Hoe gaat dit allemaal passen?’. Dan kan een Toyota dakkoffer veel stress en irritatie voorkomen. Zonder een tot de nok toe gevulde achterbak behoudt u bovendien beter zicht in uw binnenspiegel. En dat is wel zo veilig. Met dakkoffers in verschillende volumes, biedt Toyota altijd een oplossing op maat. Welke kiest u?
Vind uw dealer

Toyota fietsendragers

Bent u een fietsliefhebber, kies dan voor het gemak en de kwaliteit van een Toyota fietsendrager. Afhankelijk van uw model en uw persoonlijke wensen, kunt u uw fietsen op het dak of achter de auto vervoeren. Voor de tweede optie heeft u natuurlijk wel een trekhaak nodig, maar ook daar hebben we fraaie oplossingen voor. 
Vind uw dealer