1. Private lease
  2. Verlengen

Zorgeloos Toyota blijven rijden?

Verleng eenvoudig uw private leasecontract
Het private leasecontract van uw Toyota loopt bijna af. We hopen natuurlijk dat het compleet zorgeloos rijden u goed bevalt. U kunt ervoor kiezen nog een tijd door te rijden in uw huidige Toyota. Ook is het mogelijk om uw huidige Toyota voor een scherpe prijs over te nemen of voor een nieuwe private leaseauto te gaan. Uiteraard helpen wij u graag bij uw keuze.

Nieuw model of verlengen?

Wilt u een nieuw private leasecontract afsluiten en weer in een nieuwe Toyota rijden? Wellicht in een ander model, kleur of uitvoering? Dat kan. U moet op dit moment echter wel - door een wereldwijd tekort aan chips - rekening houden met langere levertijden. Totdat uw nieuwe auto er is, rijdt u gewoon door in uw huidige auto.

Helemaal blij met uw huidige Toyota? En wilt u geen afscheid van hem nemen? Ook dat is geen probleem. Verleng dan gewoon uw contract voor een bepaalde periode.

Neem uw Toyota over

Het is ook mogelijk om de auto die u nu rijdt van ons over te nemen. Hij wordt dan helemaal van u. Daarbij heeft u bij aanschaf nog een groot voordeel: u kent de eerste eigenaar.

U kunt dit vanaf 3 maanden voor afloop van uw contract kenbaar maken via onderstaand formulier.

 
Auto overnemen

FAQS

Ja, vaak is het nog mogelijk uw private leasecontract te verlengen. U kunt een verlengingsvoorstel opvragen via: renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30). Vergeet niet uw huidige kilometerstand en de gewenste verlengingsperiode te vermelden.

U levert uw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar u uw auto ook heeft opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 953 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vindt u terug in het innameprotocol.

Ja, dat kan. Bij interesse kunt u vanaf 3 maanden voor afloop van uw contract een e-mail sturen naar directsales@toyotafs.nl of bellen naar 0347-367955 om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Het kenteken
  • De huidige kilometerstand

 

Meestal wel, maar het hangt mede af van de hoogte van de vooruitbetaling. Heeft u een vooruitbetaling gedaan? Informeer dan voor het tarief via renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30)

Ja, de kilometers lopen gewoon door. Voorbeeld: u rijdt 2 maanden door en u heeft een contract voor 15.000 km per jaar. Dan mag u 2 x 1.250 km meer rijden.

Zodra u weet wanneer de auto wordt ingeleverd, kunt u het formulier invullen en terugmailen. Rijdt u tijdelijk door, dan kunt u het formulier op een later moment invullen en terugsturen.