1. Private lease
  2. Auto inleveren

Private Lease auto inleveren

Uw auto inleveren aan het einde van uw Private Leasecontract
We zien u graag als klant van Toyota, maar uw auto inleveren kan natuurlijk ook. Wilt u uw huidige Toyota inleveren bij het einde van het contract? Het contract loopt wellicht nog enkele maanden. Wilt u nu al aangeven dat u aan het einde van het contract uw auto wilt inleveren? Geef dan via onderstaande button aan dat wij contact met u op mogen nemen.

Verlengen of overnemen

Het is ook mogelijk uw contract te verlengen. Dan blijft u gewoon rijden in uw huidige Toyota. U verlengt het contract in een paar simpele stappen. Of wilt u liever de auto die u nu rijdt van ons overnemen? De auto wordt dan helemaal van u. Bovendien heeft u bij aanschaf een groot voordeel: u kent de eerste eigenaar. Op zoek naar een andere private leaseauto? Bekijk dan ons aanbod.

Toyota inleveren bij einde private leasecontract

Loopt uw private leasecontract binnenkort af en wilt u de auto inleveren? Een onafhankelijke expert inspecteert uw auto bij inlevering. De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport. De expert bepaalt of het gaat om reguliere acceptabele schades, zoals gebruikssporen of grotere schades. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt, dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Alle details over het innameproces en acceptabele en onacceptabele schades vindt u in het innameprotocol.

 

Auto inleveren

FAQS

Ja, vaak is het nog mogelijk uw private leasecontract te verlengen. U kunt een verlengingsvoorstel opvragen via: renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30). Vergeet niet uw huidige kilometerstand en de gewenste verlengingsperiode te vermelden.

U levert uw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar u uw auto ook heeft opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 953 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vindt u terug in het innameprotocol.

Ja, dat kan. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar directsales@toyotafs.nl of bellen naar 0347-367955 om de overnameprijs op te vragen. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Het kenteken
  • De huidige kilometerstand

Meestal wel, maar het hangt mede af van de hoogte van de vooruitbetaling. Heeft u een vooruitbetaling gedaan? Informeer dan voor het tarief via renewal@toyotafs.nl of per telefoon op: 0347-367816 (geopend van werkdagen van 8:30 tot 17:30)

Ja, de kilometers lopen gewoon door. Voorbeeld: u rijdt 2 maanden door en u heeft een contract voor 15.000 km per jaar. Dan mag u 2 x 1.250 km meer rijden.

Zodra u weet wanneer de auto wordt ingeleverd, kunt u het formulier invullen en terugmailen. Rijdt u tijdelijk door, dan kunt u het formulier op een later moment invullen en terugsturen.