1. Ontdek Toyota
 2. Nieuws
 3. De nieuwe Toyota PROACE bedrijfswagens getest

De nieuwe Proace bedrijfswagens in de pers

‘Een fijne en professionele werkmaat’
Met een compleet nieuwe brede lijn PROACE bedrijfswagens keert Toyota terug op de bedrijfswagenmarkt. En met succes, zo blijkt uit de berichten in de pers.
 • “De PROACE rijdt, schakelt en stuurt voorbeeldig; we hebben het uitstekend naar de zin in de cabine. Bij de Euro-NCAP test scoorde de PROACE vijf sterren en daarmee behoort de Toyota tot de top.”
  Bestelauto.nl


  “De PROACE voelt zeer uitgebalanceerd aan. De motor heeft met 20 pk extra belangrijk meer trekkracht; het koppel bedraagt 300 Nm tegen 210 Nm bij dezelfde 1.750 toeren. Een duidelijk merkbaar verschil.”
  Autoweek
“Die comfortbeleving, de prima rijeigenschappen, de talloze toepassingsmogelijkheden, de (…) goed georganiseerde dealerorganisatie en de scherpe prijsstelling maken de Toyota PROACE tot een interessante nieuwkomer op de bestelautomarkt.”
EVO Magazine

“Prima afmetingen, ideaal ook voor wat langere materialen.”
Wim van Appeldoorn, directeur van Installatiebedrijf Schans in Veenendaal
Installatietotaal

 • “Het gaat bij een bestelauto natuurlijk nooit primair om het design, maar een leuk smoeltje is wel meegenomen. Toyota heeft ervoor gekozen te gaan voor een grille en koplampen die overeenstemt met andere modellen in de Toyota familie. Ook een lichtgrijze module in de onderbumper draagt bij aan een stoere look (…).”
  Bestelauto.nl


  “De bedrijfswagen rijdt behoorlijk goed. Hij schakelt en koppelt wat zwaarder dan we gewend zijn (…), maar dat past wel bij zo’n werkpaard. De 1.6 D-4D met 90 kW (122 pk) maakt van de PROACE bijkans een renpaard. De dieselmotor pakt lekker op en is gretig.”
  Autorai
“De PROACE blijkt al snel een erg fijne en professionele werkmaat. (…) Toyota heeft met de PROACE een zeer sterke speler in het wereldje van de compacte- en de wat grotere bedrijfswagens neergezet.”
Auto consument
 • “De Toyota PROACE kan iedere vergelijking met een moderne personenauto aan. De wegligging is geweldig, de cabine heerlijk stil, hij is voorzien van alle mogelijke luxe en zo langzamerhand kan je je afvragen waarom je nog een personenauto er naast zou moeten rijden.” “Opvallend is dat de PROACE in de specificaties van alles veel heeft: een hoog laadvermogen, een mooie laadlengte, er zijn veel uitvoeringen en veel mogelijkheden. Dat maakt de PROACE een alternatief dat zeker serieuze overweging verdient.”