1. Modellen
 2. Verwachte modellen
 3. Prius

De verrassende nieuwe Toyota Prius

Elegant, dynamisch en uiterst efficiënt
De Toyota Prius is vanaf het eerste begin grensverleggend. Als grondlegger van het hybride rijden, zet de nieuwe Prius als plug-in hybride de volgende stap. Als voorloper voor nieuwe technologie koppelt hij puur elektrisch rijplezier voor dagelijkse ritten, met de vrijheid van langere afstanden dankzij de efficiënte hybride techniek. Dit is de nieuwe Prius: intelligent, gedurfd en verrassend. In de zomer van 2023 in de showroom.

 

Ontdek de nieuwe Prius Plug-in Hybrid

Klik op de icoontjes hieronder om de nieuwe Prius Plug-in Hybrid in 360° te ervaren

 
De getoonde uitvoering kan afwijken van de lokale markt

Compromisloze plug-in hybride

Waarom kiezen voor een compromis? De nieuwe Prius Plug-in Hybrid biedt het beste van twee werelden. De EV rijmodus geeft u een ruime elektrische actieradius en wanneer de batterij leeg is, schakelt de Prius naadloos over op efficiënt hybride rijden. Zo koppelt u soepele prestaties aan een laag brandstofverbruik en een uitzonderlijk lage CO2-uitstoot.

Bijzonder gestroomlijnd

De nieuwe Prius combineert de aerodynamische kwaliteiten van voorgaande generaties met strakke lijnen tot een elegant silhouet met een coupé-achtige uitstraling. Het pure design zonder overbodige lijnen is geïnspireerd op natuurlijke luchtstromen. Met zijn dynamische en robuuste voorkomen heeft hij een eigen stijl die u onmogelijk over het hoofd ziet.

Uw nieuwe favoriete plek

Met een op de bestuurder gefocuste cockpit, zwevend instrumentarium en luxueuze sfeer is het interieur van de Prius een fijne plek om te zijn. Harmonieuze accenten en een donkere kleurstelling vormen een tijdloos geheel. Gebruiksvriendelijke technologie, zoals een multifunctioneel display, zorgt ervoor dat u volledige controle heeft. Slimme sfeerverlichting, die gekoppeld wordt aan de geavanceerde veiligheidssystemen van de Prius, houdt u ondertussen alert.

State-of-the-art technologie

Op gebied van technologie was de Prius altijd al baanbrekend en de nieuwste generatie is hierop geen uitzondering. De modernste connectiviteit en gebruiksvriendelijke interfaces zijn ideaal voor uw leven onderweg. Daarbij maakt een scala aan veiligheids- en assistentie-systemen elke rit veiliger, comfortabeler en plezieriger.

 • Toyota T-Mate waakt over u

  De nieuwe Prius beschikt over een compleet nieuwe versie van Toyota T-Mate. Met talloze assistentiesystemen die u helpen een ongeval te vermijden, is T-Mate onmisbaar in het dagelijkse drukke verkeer. Het systeem geeft de nieuwe Prius een voor deze klasse ongeëvenaard veiligheidsniveau.

 • Altijd up to date

  Met Over-The-Air updates beschikt de Prius altijd over de meest actuele multimedia- en veiligheidssystemen.

 • Profiteren van de energie van de zon

  De nieuwe Prius kan optioneel* uitgerust worden met geavanceerde zonnepanelen op het dak, waarmee de batterij met een capaciteit van 13,6 kWh bijgeladen kan worden. Zo kunt u dagelijks profiteren van extra elektrische actieradius door middel van zonne-energie. 

  * Afhankelijk van uitvoering en beschikbaarheid

Bekijk de details die de nieuwe Prius zo bijzonder maken