RAV4 Plug-in Hybrid Business Plus - 5-deurs

 • Zwarte 19” gepolijste lichtmetalen velgen
Vergelijk
Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - Business Plus - 5-deurs
  • Zircon Silver metallic / zwart dak (2QY) Not compatible with engine selection
  • Ash Grey metallic / zwart dak (2QZ) Not compatible with engine selection
  • Dark Blue metallic / zwart dak (2RA) Not compatible with engine selection
 • Pearl White parelmoer / zwart dak (2QJ) Not compatible with engine selection
 • Emotional Red Premium metallic/zwart dak (2SC) Not compatible with engine selection
v.a.
€ 59.995,-
De RAV4 Plug-in Hybrid Dynamic is er al vanaf € 54.395,-
CO2 gecombineerd
De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek. Voor meer informatie: www.wltp-info.nl
22 g/km
Brandstofverbruik gecomb.
De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek. Voor meer informatie: www.wltp-info.nl
1 l/100 km

Ontdek meer RAV4 Plug-in Hybrid uitvoeringen

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

NL
KM
Wat kunt u verwachten?
 •   Direct uw inruilwaarde
 •   100% vrijblijvend
 •   Vanuit officiële Toyota dealer

Hoogtepunten van de nieuwe Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

 • Dubbel DNA

  De RAV4 Plug-in Hybrid combineert onze krachtigste Hybride technologie met een maximale, volledig elektrische actieradius waarmee u verder én schoner rijdt. Onder zijn moderne design schuilt onze hybride technologie van de vierde generatie, met een krachtige lithium-ion batterij waarmee u verzekerd bent van krachtige acceleraties en de grootste actieradius in dit segment.

 • Schone kracht

  Met zijn dynamische en zelfverzekerde rijeigenschappen levert de RAV4 Plug-in Hybrid prestaties van wereldklasse. De combinatie van een 2.5 High Power Plug-in Hybrid motor en een intelligente All-Wheel Drive (AWD-i) staat garant voor veel grip en een vermogen van 306 pk. De acceleratie van 0 tot 100 km/u neemt dan ook slechts 6,0 seconden in beslag.

 • Innerlijke stijl

  Het stijlvolle interieur van de RAV4 Plug-in Hybrid heeft de ideale ambiance om in alle rust te genieten van zijn plezierige rijeigenschappen. Dankzij sportieve, met leder afgewerkte stoelen en een groot panoramadak bent u verzekerd van ruimtelijk rijcomfort, terwijl de bagageruimte met een laadvolume van 520 liter alle flexibiliteit biedt die u nodig heeft.

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden met een Plug-in Hybrid

 • Wat is het verschil tussen Hybrid en Plug-in Hybrid?

  Hybrid en Plug-in Hybrid auto's beschikken over dezelfde beproefde technologie van de Toyota Hybrid Synergy Drive, maar met een duidelijk verschil.

  Een Toyota Plug-in Hybrid beschikt over een batterij met een aanzienlijk grotere capaciteit en een grotere elektrische actieradius van 75 kilometer. Een Plug-in Hybrid kan worden opgeladen via een externe energiebron, zoals een stopcontact thuis, een daartoe geïnstalleerde Wallbox of een openbare laadpaal. De efficiency van de Toyota Plug-in Hybrid benut u optimaal door de batterij zo vaak mogelijk op te laden, maar de auto kan in de Hybrid modus ook blijven rijden wanneer de batterij leeg is.

  In de Hybrid modus schakelt elke hybride Toyota vloeiend tussen twee krachtbronnen - een zuinige benzinemotor en een intelligente, zelfopladende Hybrid batterij. Dit geeft u met name voor langere ritten een enorme flexibiliteit.
 • Is het behalve efficiënt ook leuk om met een Plug-in Hybrid te rijden?

  De RAV4 Plug-in Hybrid heeft een even speelse als krachtige respons en bezorgt u een plezierige rijbeleving. Dankzij zijn enorme grip en een vermogen van 306 DIN pk accelereert hij in slechts 6,0 seconden van 0-100 km/u.

  Behalve lagere CO2-emissies (22 g/km) dan een conventionele verbrandingsmotor heeft de RAV4 Plug- in Hybrid een nog grotere brandstofefficiency, met een gecombineerd brandstofverbruik van slechts 1 l/100 km. Daarnaast biedt de RAV4 Plug-in Hybrid alle voordelen van volledig elektrisch rijplezier - van een direct beschikbaar koppel tot een vrijwel geruisloos interieur.
 • Hoe ver kan ik rijden met een volle batterij, en kan ik ook alleen elektrisch rijden?

  In de elektrische rijmodus rijdt u overal en altijd volledig emissievrij. De RAV4 Plug-in Hybrid geeft u een elektrische actieradius tot 75 kilometer (gecombineerd) of tot 98 kilometer (in de stad).

  In de EV modus kunt u desgewenst vol gas* accelereren tot een elektrische topsnelheid van 135 km/u. Voor afstanden die langer zijn dan de elektrische actieradius schakelt de RAV4 Plug-in Hybrid soepel over op hybride aandrijving door de benzinemotor en energie uit de batterij.

  *Afhankelijk van een voldoende opgeladen batterij
 • Waar kan ik de batterij opladen?

  Stopcontact
  U kunt de batterij van uw RAV4 Plug-in Hybrid opladen via een standaard stopcontact(10 A).

  Wallbox
  Snel en betrouwbaar opladen is mogelijk met een daartoe geïnstalleerde Wallbox*, thuis of op kantoor.

  *Neem contact op met uw Toyota-dealer wanneer u overweegt een Wallbox te installeren voor uw auto.

  Publieke laadpalen
  Laad de batterij op bij een publieke laadpaal op straat of een daartoe aangewezen parkeerplaats. Via de MyT app kunt u zich ook aanmelden voor het Toyota Charging Network, zodat u eenvoudig toegang heeft tot de dichtstbijzijnde laadpalen.
 • Hoe lang duurt het opladen van de batterij?

  Standaard stopcontact
  Volledig opladen in 7,5 uur*. Met de mogelijkheid om uw laadsessies te plannen, kunt u waar mogelijk gebruikmaken van nachtstroom. Zo kunt u de batterij van uw auto in de daluren goedkoper opladen.

  Wallbox
  Met een daartoe geïnstalleerde Wallbox en de juiste laadkabel laadt u de batterij van uw auto het snelst en het veiligst op. De batterij is in 2,5 uur* volledig opgeladen. Met de MyT app kunt u het laden op afstand volgen.

  Publieke laadpalen
  Plug uw auto in op een publieke laadpaal. Zo is de batterij net als met een Wallbox in 2,5 uur* volledig opgeladen.
  Op de MyT app kunt u ook zien hoe lang het nog duurt om de batterij volledig op te laden. Dat is met name praktisch wanneer de auto aan een publieke laadpaal staat.

  * Van 0 tot 100%
 • Hoe kan ik de EV (Electric Vehicle) rijmodus maximaal benutten?

  Vaker opladen
  Door de batterij dagelijks volledig op te laden, maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheid om met uw auto elektrisch te rijden.

  Gelijkmatig rijden
  Door uw rijstijl te optimaliseren, verbetert u de efficiency van uw auto en bent u elke rit opnieuw verzekerd van superieure prestaties.

  Regeneratief remmen
  Door de kinetische energie van het remmen terug te winnen, laadt de batterij bij en remt de auto automatisch af tijdens het remmen.

  Het interieur voorverwarmen
  Geniet 's ochtends van de ideale temperatuur door het interieur via de MyT app voor te verwarmen. Voordat u vertrekt, kunt het interieur verwarmen of juist koelen, zonder dat uw actieradius korter wordt.
 • Kan ik nog steeds hybride rijden wanneer de batterij leeg is?

  Door de batterij regelmatig op te laden, wordt u zich meer bewust van de voordelen van elektrisch rijden, zoals lagere emissies en een lagere kilometerkostprijs. Zolang er ook benzine in de tank zit, kunt u met uw RAV4 Plug-in Hybrid ook in de Hybrid modus rijden wanneer de batterij leeg is.
 • Hoe lang gaat de batterij van de RAV4 Plug-in Hybrid mee?

  Bij Toyota wordt elke batterij gebouwd om even lang mee te gaan als uw auto zelf. Voor elke batterij is een garantieperiode van 5 jaar/100.000 km* van toepassing. Met een jaarlijkse Hybrid Health Check kunt u de garantiedekking voor de batterij tot 10 jaar verlengen.

  * Wat het eerst aan de orde is

Geavanceerde technologie

De Toyota RAV4 Plug-in Hybrid zit vol innovatieve technologie, van een soepele en efficiënte hybride aandrijflijn tot de modernste veiligheidssystemen en connected digitale functies.

 • Met Apple CarPlay™ of Android Auto™ koppelt u eenvoudig uw smartphone aan uw Toyota. Zo kunt u op een veilige en slimme manier gebruik maken van al uw favoriete apps via het touchscreen.

 • Van het lokaliseren van uw auto tot het plannen van een reis: MyT is een reeks connected digitale diensten. Via de MyT-app kunt u contact houden met uw auto. Ontdek de wereld van mogelijkheden.

  Meer over MyT

Toyota Oplaadservice

Uw Toyota veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt? Kies dan voor de Toyota Oplaadservice.

Ontdek meer

Acties

Meer over de RAV4 Plug-in