1. Modellen
  2. Corolla Cross
  3. Technologie

Handig voor het hele gezin

In de nieuwe Toyota Corolla Cross beschikken jij en je gezin over al het entertainment, zodat niemand zich onderweg hoeft te vervelen. Dankzij moderne connectiviteit, van cloud-navigatie met actuele verkeersinformatie tot een 10,5" multimedia display en een 12,3” instrumentarium wordt zelfs de dagelijkse rit naar school een groot plezier.

Alles binnen handbereik

Het middelpunt van het elegante dashboard van de Corolla Cross wordt gevormd door een nieuw 10,5" touchscreen. Je kunt telefoongesprekken voeren, naar je favoriete playlists luisteren en met een simpele klik of swipe bedien je een scala aan functies en systemen. Via Apple CarPlay kunt je zelfs een koppeling maken met je iPhone.

Informatie in een oogopslag

Via het 12,3" digitale kun je actuele rijgegevens inzien. Je kunt de weergegeven informatie naar eigen inzicht aanpassen en door regelmatig de software te updaten blijft je Corolla Cross altijd connected en klaar voor de toekomst.

Altijd opgeladen

Je telefoon hoef je niet met een kabel aan te sluiten om hem op te laden. Leg het toestel na het instappen onder de middenconsole om de batterij draadloos op te laden.

Geluid van topkwaliteit

Luister naar de favoriete playlists van al je gezinsleden en geniet van de geluidskwaliteit van het JBL audiosysteem met zijn negen speakers, waaronder een subwoofer.