1. Toyota Rijders
 2. Accessoires & onderdelen
 3. Accessoires
 4. Aygo

Toyota Aygo accessoires

Je Aygo nog completer maken? Dat kan!
Je geliefde Aygo helemaal afstemmen op jouw stijl? Het kan met de diverse accessoires van Toyota. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en speciaal ontworpen voor jouw Aygo. Maak een statement, voeg een persoonlijke touch toe, of bescherm je Aygo. Met keuze uit verschillende pakketten is er voor ieder wat wils.

Toyota Aygo Accessoires

 • Speciaal ontworpen om perfect te functioneren met uw Toyota
 • Hoogwaardige producten met oog voor detail
 • Garantie tot 3 jaar of 100.000 km
 • Advies en montage door erkende Toyota dealer

Vul hieronder het kenteken van uw Aygo in en bekijk welke accessoires en accessoirepakketten er beschikbaar zijn.
Alle accessoires vanaf modeljaar 2014 zijn beschikbaar.
 • Fietsendrager voor 2 fietsen, 13-polig

  Een lichtgewicht ontwerp met een hoogwaardig staal voor het veilig dragen van 2 fietsen en geïntegreerde verlichting en kenteken plaathouder plus veiligheidssluiting. Bevestigen aan de trekhaak en rijden maar.
 • Mattenset velours, met verschillende kleuren piping verkrijgbaar

  Echte verlours automatten zijn het meest comfortabel en stralen luxe uit. Wanneer je het interieur van jouw auto dus net dat beetje extra wilt geven, is een mattenset van velours een perfecte keuze.

  Verkrijgbaar met verschillende kleuren piping; Staalgrijs, Zilvergrijs, Charcoal Grey, Cool White, Orange Twist, Cyan Spalsh Blue, Dark Blue Twinkle, Fire Red en Geel.

 • Vind de juiste velgen voor jouw Aygo

  Speciaal ontworpen lichtmetalen velgen voegen nog meer onderscheid toe aan de uitstekende looks van jouw Aygo. Ze zijn lichtgewicht, sterk en hebben een duurzame hoogwaardige afwerking.