1. Toyota Rijders
 2. MyT connected services
 3. Multimedia

Touch 2 & Go update

Update uw MM17 multimedia systeem en krijg toegang tot nieuwe features
Sinds het najaar van 2020 heeft u als Toyota-rijder de mogelijkheid om uw Toyota Touch 2 & Go systeem te updaten, waarna uw systeem geschikt is voor Android Auto en Apple Carplay. Heeft u het navigatiesysteem geïnstalleerd, dan zijn over-the-air kaartupdates eveneens inbegrepen. De upgrade zal worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus die speciaal voor deze specifieke handeling een training heeft gevolgd. Zo bent u als klant verzekerd van de best mogelijke service en kwaliteit.
 • Komt u in aanmerking voor een upgrade?

  Voertuigen die zijn uitgerust met een Toyota Touch 2 & Go systeem (Multimedia 17, 17MM, CY17, 17CY) komen in aanmerking voor een update

  Neem contact op met uw Toyota-dealer voor de volledige informatie over deze update en het eventueel inplannen van een afspraak.

 • Modellen

  Toyota Corolla

  Alle modellen (zowel met als zonder Toyota navigatiesysteem) komen in aanmerking voor deze update.

  Toyota RAV4
  Alle modellen met een MM17 multimediasysteem (zowel met als zonder Toyota navigatie) komen in aanmerking voor deze update.
  Let op: Voor de Toyota RAV4 modellen geproduceerd in de periode van oktober 2018 tot en met september 2019 die niet voorzien zijn van een Toyota navigatiesysteem is het vervangen van de microfoon noodzakelijk bij de installatie van deze update.

Uw favoriete Android en IOS apps, in uw auto

 • Hands-free bellen
  Via bluetooth
 • Berichten
  Via spraakbediening, Berichten en WhatsApp
 • Navigatie
  Google Maps, Apple Maps en Waze
 • Muziek
  Google Play Music, Apple Music, Spotify, TuneIn Radio, podcast apps en meer
 • Gebruiksaanwijzing Android Auto

  Stap 01

  Sluit uw smartphone aan met de originele USB-kabel van uw smartphone

  Stap 02
  Gebruik de app op het multimedia display of maak gebruik van spraakbediening

  Stap 03
  Raak het multimedia display aan, druk op de desbetreffende knop op het stuurwiel of zeg ‘OK, Google’ (aanbevolen)

  Tip: Vraag Google om de weersverwachting, bezienswaardigheden, tankstations, supermarkten en restaurants. U kunt Google zelfs vragen om reminders in te stellen voor agenda-afspraken, om de muziek te veranderen of om in het navigatiesysteem uw bestemming te wijzigen

 • Gebruiksaanwijzing Apple CarPlay

  Stap 01

  Sluit uw iPhone aan met de originele Apple USB-kabel van uw iPhone

  Stap 02
  Gebruik apps op het multimedia display of maak gebruik van spraakbediening 

  Stap 03
  Druk op de desbetreffende knop op het stuurwiel of zeg ‘Hey Siri’ (aanbevolen)

  Tip: Vraag Siri om de weersverwachting, bezienswaardigheden, tankstations, supermarkten en restaurants. U kunt Siri zelfs vragen om reminders in te stellen voor agenda-afspraken, om de muziek te veranderen of om in het navigatiesysteem uw bestemming te wijzigen

 • Veiligheid voor alles

  Maak geen gebruik van uw smartphone wanneer deze is aangesloten. Google en Apple bepalen welke apps en functionaliteiten tijdens het rijden zijn toegestaan.

Software-update Toyota MM17 multimedia systemen

Bent u in het bezit van een Toyota Corolla of een Toyota RAV4 met een Toyota Touch 2 & Go MM17 multimedia systeem? Dan komt uw systeem mogelijk in aanmerking voor een software-update die Apple CarPlay, Android Auto en Over-The-Air kaartupdates met zich meebrengt.