1. Ontdek Toyota
  2. Nieuws
  3. 2019 107 Toyota Hilux beste pick up

Toyota Hilux de beste pick-up

Hilux wint Bestelauto Expo Publieksprijs 2020
De Toyota Hilux is uitgeroepen tot winnaar in de categorie pick-up van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020. En dat is niet de mening van een vakjury, maar van échte ervaringsdeskundigen: mannen en vrouwen die dag-in-dag-uit hun geld verdienen met hun bedrijfswagen.
  • Onverwoestbaar

    De Toyota HiluxOpens in new window heeft een onverwoestbaar imago, al acht generaties. De eerste generatie Toyota Hilux kwam in 1968 op de markt. Sindsdien is de Hilux ongekend populair. Sterker nog: de Toyota Hilux is de bestverkochte pick-up wereldwijd. De achtste generatie is wat je noemt een ultiem werkpaard. Hij heeft een trekcapaciteit tot maar liefst 3.500 kilogram en een enorme carrosseriestijfheid. De lengte van de laadbak is maximaal 1.645 mm, ongekend lang in dit segment.

Ook veilig

Toch is de Toyota Hilux meer dan alleen een avontuurlijk en stoer werkpaard. Hij is ook bijzonder veilig dankzij het uitgebreide Toyota Safety SenseOpens in new window pakket. Dit pakket bestaat onder meer uit een rijstrook assistent, een botspreventiesysteem met voetgangersherkenning en verkeersbordherkenning én Adaptieve Cruise Control. Daarnaast herkent de Hilux in schemer en donkere situaties voetgangers en fietsers. Indien nodig remt de auto zelf af, zelfs tot stilstand.

Diverse varianten

De keuze is reuze bij de Toyota Hilux. Het werkpaard is er als Enkele Cabine Van, Xtra Cabine Van, Dubbele Cabine Van én Dubbele Cabine 5-persoons uitvoering. De prijzen starten bij 19.195 euro exclusief BTW en BPM voor de Enkele Cabine in Comfort uitvoering.