1. Ontdek Toyota
 2. Nieuws
 3. Louwman & Parqui loopt Rotterdam Marathon

Louwman & Parqui loopt Marathon van Rotterdam voor Special Olympics Nederland

Op 16 april lopen we met 22 collega’s de Marathon van Rotterdam voor awareness en om geld in te zamelen voor Special Olympics Nederland.
In het oprichtingsmanifest van Toyota staat dat, in ruil voor het geld dat Toyota verdient aan de maatschappij, er iets terug moet worden gegeven aan de maatschappij. Daarom streven we naar een perfecte harmonie met de wereld en deze betere wereld begint bij onszelf. Op 16 april lopen we met 22 collega’s de Marathon van Rotterdam voor awareness en om geld in te zamelen voor  Special Olympics Nederland. Dé sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, omdat iedereen een podium verdient om op te stralen! Doe jij mee? Ondersteun dan onze marathon actie! 

De deelnemende teams stellen zich graag aan u voor!

 • De leaders by example

  Het eerste team wat zich op gaf voor de Marathon, bestaat uit Ferry Bos, Jan-Christiaan Koenders , Ilona van de Sande en Robin Borgemeester. Als Management Team ondersteunen ze het initiatief van het team en  Special Olympics Nederland. Door zelf mee te lopen zijn ze onze ‘leaders by example’!

 • De suppliers

  Een organisatie kan niet zonder deze toppers. Het team bestaat uit technisch trainer en trailrunner Peter van Casteren, Supply chain specialist Irene van Linge, officemanager Tatiana Bouweriks en Joost de Wolff die ervoor zorgt dat heel veel bedrijven beleverd worden met onderdelen. 1 ding is zeker, in dit team wordt geleverd!

  Joost de Wolff: "Leveren is onze specialiteit! Ook met deze marathon willen wij een bijzondere bijdrage leveren op sportief vlak maar vooral voor de Special Olympics. Help jij ons mee?"

 • De plaatjesmakers

  Dit team is visueel ingesteld. Kevin Adams, Luuk Maes en John de Wit zorgen ervoor dat Marketing doelstellingen vertaald worden naar communicatie. Dat gaat met een hoop kabaal en energie. Nu kunnen ze laten zien dat hun ‘Start Your Impossible’ niet alleen maar praatjes zijn. Voor het evenwicht is Peter Fisscher, programmamanager, aangesloten. De Karate specialist die zijn Ohyo's en Kata's even laat voor wat ze zijn en kilometers gaat maken. Hij kan de basis gelegd door de MarCommers keihard afmaken. 

  Luuk Maes: "Running is the freedom to move forward"

 • De digital runners

  Online loop je geen marathon, toch gaat dit team de uitdaging aan. Menno Damste, Matthijs Arons beheren en beheersen de digitale kanalen van Louwman & Parqui (toyota.nl/lexus.nl) en gaan nu Rotterdam.nl overnemen. Om dit goed te kunnen moet de klantreis in orde zijn en daarvoor is Marije Walker de specialist bij Louwman & Parqui. Samen met Michel Visser zullen zij ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke ervaring wordt.

  Menno Damsté: "Wij zijn gewend te werken in sprints, maar een marathon... dat is hele andere koek. Vol overtuiging en commitment gaan wij deze uitdaging aan om onze bijdrage te leveren aan dit mooie doel! " 

 • De ondersteuners

  Dit is het multidisciplinaire team van Louwman & Parqui tijdens de marathon van Rotterdam. Serhan Yilmaz van Human Resources, Eduard de Jong bedrijfswagen specialist, Mark van Seters onze financial controller en slotloper Alwin Bakker die ons netwerk beheert. Al met al types waarvan je ondersteuning kan verwachten. 

  Alwin Bakker: "Wij ondersteunen onze collega’s en dealers altijd graag om met z’n allen doelen te bereiken. Maar tijdens de marathon hebben de ondersteuners zelf ondersteuning nodig. Kom je ook kijken en aanmoedigen?"

 • De specialisten

  Dit team bestaat uit 2 lopers, die alle twee de marathon in zijn geheel gaan lopen. De specialisten, de mannen die de rest van het team bij elkaar rapen bij de finish. Xander van Iperen als inspirator van deelname aan de marathon van Rotterdam en Toon Bax van After Sales Operations die aan zijn 10e marathon begint en het hele team van tips & tricks voorziet.

  Xander van Iperen: "Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”. Ik koppel al jaren hardlopen aan gezamenlijk optrekken met mensen om geld in te zamelen voor goede doelen. 

  Ik ben erg trots op de collega's, die zich vol enthousiasme op de R'dam Marathon storten. We gaan vast een mooi bedrag ophalen voor de Special Olympics!"

Toyota is partner van Special Olympics Nederland

Toyota is sinds 2020 trotse partner van Special Olympics, omdat wij het belangrijk vinden dat we bijdragen aan een samenleving waarin iedereen gelijke kansen en mogelijkheden heeft en sport voor iedereen toegankelijk is. Sporten geeft je zelfvertrouwen, je maakt er vrienden en het maakt je gelukkiger. Samen met Special Olympics wil Toyota laten zien dat niets onmogelijk is.