1. Ontdek Toyota
 2. Nieuws
 3. Toyota viert 70 jarig bestaan Land Cruiser

De Land Cruiser is jarig!

Toyota viert 70-jarig bestaan met jubileumuitvoering
Zeg je alleskunner, dan zeg je Toyota Land Cruiser. Al 70 jaar vormt de terreinreus een ongekende combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Om het 70-jarig bestaan van de terreinwagen te vieren, introduceert Toyota een speciale uitvoering van de legendarische terreinwagen, de Land Cruiser 70th Anniversary.
 • Stoer van buiten

  De Land Cruiser 70th Anniversary is te herkennen aan de donkerchromen afwerking en sierlijsten. Die kun je vinden op de grille, op de achterklep, rondom de mistlampen en ook de buitenspiegels hebben deze kleur. Zwart speelt een prominente rol, want de dakrails, raamomlijsting en omlijsting van de transparante achterlichten zijn ook in zwart uitgevoerd. Met als kers op de (verjaardags-)taart de 19-inch lichtmetalen wielen. En een exclusief 70th Anniversary-logo op de C-stijl van de carrosserie.

 • Luxe van binnen

  De stoere uitstraling van het exterieur wordt doorgetrokken naar het interieur van de Land Cruiser 70th Anniversary. Hier vind je de zwartkleurige accenten terug op onder meer het dashboard en de deurpanelen. Het gevoel van luxe binnenin de Land Cruiser wordt versterkt door de aanwezigheid van het Toyota Touch® 2 Go Plus navigatiesysteem met 8-inch display, de 14 JBL-speakers die voor een ongekende geluidservaring zorgen en de verwarmde dan wel verkoelende voorstoelen.

 • Onoverwinnelijk

  De Land Cruiser 70th Anniversary is, bovenop het riante uitrustingsniveau van de Professional, uitgerust met het zogeheten Legend Off-Road pakket. Tot dit pakket behoren het befaamde Kinetic Dynamic Suspension System (KDSS), Crawl Control voor extra zwaar terrein, multi-terrein select, een differentieelslot op de achteras (elektrisch instelbaar, 100% sper) en een multi-terrein monitor met een camera voor beeld onder de voorwielen. Je kunt dus letterlijk gaan en staan waar je wilt.

 • Krachtpatser

  De Land Cruiser 70th Anniversary beschikt over de krachtige 2,8-liter D-4D-motor, die levert 150 kW/204 pk en 500 Nm. Hiermee is het mogelijk is om een maximaal geremd aanhanggewicht van maar liefst 3.000 kilogram te trekken. Prijzen beginnen bij 127.995 euro voor de 5-persoonsuitvoering en is alleen leverbaar als 5-deurs. De Land Cruiser 70th Anniversary is per 1 januari 2022 in de prijslijst opgenomen.

De Toyota Land Cruiser 70th Anniversary is alleen leverbaar als 5-deurs. De prijzen beginnen bij 54.495 euro voor de uitvoering op ‘grijs kenteken’ en 127.995 euro voor de 5-persoonsuitvoering op ‘geel kenteken’. Voor een meerprijs van 700 euro rust Toyota de Land Cruiser uit met twee extra zitplaatsen achterin.