1. Modellen
  2. Verwachte modellen
  3. Proace Max
Aan de slag!
Scrollen Overslaan
Aan de slag!

De nieuwe Toyota Proace Max

De bus voor elke klus

Met zijn royale laadvermogen en meerdere configuraties maakt de veelzijdige nieuwe Proace Max de line-up van Toyota bedrijfswagens compleet. Hij is er in drie lengtevarianten en drie hoogtevarianten. Daarnaast biedt hij keuze uit een elektrische aandrijflijn en moderne dieselmotoren. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Proace Max is uitgesproken praktisch en bewijst zichzelf elke dag als harde werker.

Elektrisch of diesel
Meerdere carrosserievarianten en ombouwmogelijkheden
Altijd connected en up-to-date
Je kantoor op wielen
Toyota Professional
Onze belofte aan jou als professional
Op zoek naar een representatieve bedrijfswagen of vervangend vervoer voor je bedrijf? Verzekering, snel en deskundig onderhoud of pechhulp onderweg? Dan is Toyota Professional jouw betrouwbare businesspartner. Ons uitgebreide aanbod aan zakelijke diensten is op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

10 jaar garantie

Op een Toyota kun je bouwen. Hij brengt je overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kun jij je vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk zijn voor jou, zonder stil te hoeven staan bij je auto.

Pechhulp

Toyota Pechhulp is er voor jou en je bedrijf, 24/7 en in binnen- en buitenland. Zo ben je verzekerd van hulp met pech, eventueel vervangend vervoer en zelfs een hotelovernachting als dat nodig is.

Vervangend vervoer

Dankzij Toyota Professional kun je een vervangende bedrijfswagen reserveren wanneer jouw bus onderhoud nodig heeft. Je kunt kiezen uit meerdere opties, waaronder een personenauto en verschillende bedrijfswagens.

Financiering en verzekering

Toyota Professional biedt financiering en leaseoplossingen op maat, alsmede een reeks verzekeringsproducten die op jouw wensen zijn afgestemd.
Jouw mogelijkheden
Een Proace Max voor elke klus
De ene klus is de andere niet. Daarom is de Proace Max gekozen voor een modulair concept. Als gesloten bestelbus is hij er in drie carrosseriehoogtes en drie lengtevarianten. Zo kun je altijd het juiste formaat kiezen voor jouw bedrijf. De Proace Max is er ook met dubbele cabine en als chassis met de meest uiteenlopende ombouwmogelijkheden. Er is een Proace Max voor elke klus.
Praktisch gebruiksgemak
Klaar voor elke klus
Wanneer het nodig is, dan vind je in de Proace Max een rustige werkplek voor onderweg. Dat is te danken aan een slim ontworpen interieur waarin de beschikbare ruimte maximaal wordt benut. Of je nu aan het rijden bent, of vanaf locatie je e-mail wilt bijwerken, in de Proace Max gaat het allemaal even snel en gemakkelijk.

Ruimte voor alles wat je nodig hebt

Met een laadvolume van 17m³ neem je alles mee wat je nodig hebt. De laadruimte is groot genoeg voor vijf Euro-pallets. En dankzij een lage tildrempel en een deuropening van 270° is een klus niet snel te groot. Bovendien is de Proace Max met zijn krachtige aandrijflijn ook uitstekend geschikt als trekauto.

Een gebruiksvriendelijke werkplek

Als flexibel kantoor op wielen heeft de Proace Max een ruim interieur met alle moderne functies die je nodig hebt voor je werk, waaronder een draadloze oplader voor je smartphone.

Technologie die je alle controle geeft

Het display in de cockpit van de Proace Max is kristalhelder en overzichtelijk ingedeeld. Via het snel werkende multimediatouchscreen voer je onderweg telefoongesprekken, je ziet er je route in het navigatiesysteem en kunt gebruikmaken van de vele praktische functies van MyToyota Connected Services.

Handige opbergvakken

Ruimte heb je nooit genoeg. Daarom vind je in de Proace Max zelfs onder de stoelen handige compartimenten om alles wat je nodig hebt, veilig op te bergen.

Aandrijflijnen
Kies wat voor jou het beste werkt

De Proace Max heeft altijd een aandrijflijn die past bij je bedrijf. Kies voor een van de schone, efficiënte dieselmotoren met een automaat of handgeschakelde transmissie, of voor een volledig elektrische Proace Max. Die rijdt zonder schadelijke emissies, is zuinig in gebruik en maakt dat je met je bus overal kunt komen.

Elektrische bus voor jouw bedrijf

Met een krachtig vermogen van 270 pk en een batterij die je met een vermogen van 110 kWh een actieradius geeft van 420 kilometer, is de PROACE Max Electric werkelijk onvermoeibaar.

Prestaties op het werk

Met een efficiënte dieselmotor in combinatie met een handgeschakelde of automatische transmissie koppelt de nieuwe PROACE Max uitstekende rijeigenschappen aan een grote actieradius.

Met een krachtig vermogen van 270 pk en een batterij die je met een vermogen van 110 kWh een actieradius geeft van 420 kilometer, is de PROACE Max Electric werkelijk onvermoeibaar.

Vermogen batterij
110 kWh
Elektrische actieradius
tot 420km
Prestaties
270 pk (199 kW)

Met een efficiënte dieselmotor in combinatie met een handgeschakelde of automatische transmissie koppelt de nieuwe PROACE Max uitstekende rijeigenschappen aan een grote actieradius.

Motor
2,2 liter Diesel
Vermogen
Tot 180 pk (132 kW)
Uitvoeringen
Uitrusting bekijken
  • Comfort

    Comfort en gemak zijn belangrijk. Met zaken als regensensor, handige opbergruimtes onder de stoelen en boven je hoofd bewijst de Proace Max dat elke dag. Hij beschikt over moderne technologie en praktische functies, zoals een parkeerhulpcamera, Keyless Entry, LED verlichting in de laadruimte, een lage tildrempel en achterdeuren met een 270° opening.

Belangstelling voor de Proace Max?
Je kunt contact opnemen met je dichtstbijzijnde Toyota Professional Center, of klik op onderstaande link.