1. Modellen
  2. Verwachte modellen
  3. New Toyota C-HR
Evolutie van een icoon
Scroll Overslaan
Evolutie van een icoon

De compleet nieuwe Toyota C-HR

Gewaagd wordt nog gewaagder

Laat zien wie u bent met de eigenzinnige, nieuwe Toyota C-HR. Net als de baanbrekende vorige generatie gaat hij met zijn onconventionele design voorbij aan bestaande regels. Ook de nieuwe Toyota C-HR durft anders te zijn.

Als een concept car voor op de weg
Een gepersonaliseerde gebruikerservaring
Plug-in hybride en hybride
Een pionier op milieugebied
Stijl zonder conventies
Baanbrekend exterieur design
De nieuwe Toyota C-HR rekent af met alle regels. Hij combineert de stijl van een coupé met een krachtige uitstraling die u onmogelijk kunt negeren. Zijn strakke lijnen en dynamische profiel komen voort uit vrij en innovatief denken. Het resultaat is een concept car die werkelijkheid is geworden.

Driedimensionale perfectie

Strakke lijnen bepalen de krachtige, geometrische vormen van de carrosserie en een design dat altijd in beweging is.

Bi-tone+ kleurstelling

De nieuwe bi-tone+ kleurstelling versterkt het contrasterende effect van het zwarte dak, dat aan de achterzijde meer de vormen van de carrosserie volgt, en zo de krachtige proporties benadrukt.

Verzonken portiergrepen

Verzonken portiergrepen - voor het eerst toegepast op een Toyota - zijn een belangrijk onderdeel van de strakke, gewelfde design van de nieuwe Toyota C-HR.

20" velgen

Gewaagd design vraagt om gewaagde details. Zoals scherpgesneden gepolijste 20" velgen die direct in het oog springen.

Revolutionair panoramadak

Het glazen panoramadak is vervaardigd uit thermisch glas en maakt het interieur licht en ruimtelijk, zonder ongewenste extra hitte door zonlicht.

Maak kennis met
de nieuwe Toyota C-HR


Getoonde afbeeldingen en specificaties zijn mogelijk niet representatief voor het aanbod voor de Nederlandse markt.

Intelligente technologie
Soepel gebruiksgemak
De nieuwe Toyota C-HR zit vol slimme en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke snufjes, met als resultaat een soepele en persoonlijke rijbeleving in een auto die op uw wensen anticipeert. Elke rit wordt een belevenis dankzij het draadloze gemak van Android Auto en Apple CarPlay, de aangename sfeerverlichting en een fantastische surround sound installatie.

12,3" multimedia display

Het 12,3" touchscreen van Toyota Smart Connect werkt draadloos samen met Apple CarPlay en Android Auto, zodat u de wereld altijd binnen handbereik heeft. In de 2.0 liter Plug-In Hybrid zorgen EV-actieradius en oplaadlocaties in het navigatiesysteem voor zorgeloos elektrisch rijden.

Digitaal instrumentarium

Op de mensgerichte technologie definieert deze ruimte. Pas de digitale combimeter aan met vier weergavemodi: Casual, Smart, Sporty en Thought.

Intelligente sfeerverlichting

Om uiting te geven aan uw persoonlijkheid kunt u met de flexibele sfeerverlichting kiezen uit een palet van 64 verschillende kleuren. De sfeerverlichting past zich automatisch aan wanneer buiten de schemering intreedt, of wanneer 's ochtends vroeg de zon opkomt. Met Safe Exit Assist kan de sfeerverlichting ook in rood veranderen om u te waarschuwen voor een potentiële aanrijding.

Superieure surround sound

Op maat gemaakte speakers van JBL staan garant voor een perfect geluid. De tweeter speakers zijn met oog op heldere hoge tonen voorzien van metalen louvres, terwijl een krachtige subwoofer de lage tonen beter doet klinken.

Een warm welkom

De nieuwe Toyota C-HR heet u voor elke rit buiten al welkom met een oplichtend achterlicht unit. Eenmaal binnen worden je persoonlijke instellingen voor stoelpositie en display automatisch toegepast.

Plug-in hybrid en Hybrid
Verbeterde en elektrische aandrijflijnen

De nieuwe Toyota C-HR biedt een reeks geavanceerde aandrijflijnen die bij jouw levensstijl passen. Kies uit een soepele en responsieve hybride aandrijving of een nieuwe Dual DNA Plug-in Hybrid, die dynamische hybride prestaties combineert met echte EV-capaciteiten.

Plug-in Hybrid

De 2.0 liter Plug-In Hybrid is de beste in zijn klasse en heeft een dubbel DNA: hij biedt moeiteloos volledig elektrisch EV-rijden voor dagelijks gebruik en efficiënte hybride elektrische prestaties voor langere ritten.

Hybrid

De nieuwe, inmiddels 5e generatie, hybride aandrijflijnen bieden betere elektrische prestaties dan ooit. Kies met de 1.8 Hybrid en 2.0 High Power Hybrid voor meer dynamisch rijplezier en een laag brandstofverbruik.

De 2.0 liter Plug-In Hybrid is de beste in zijn klasse en heeft een dubbel DNA: hij biedt moeiteloos volledig elektrisch EV-rijden voor dagelijks gebruik en efficiënte hybride elektrische prestaties voor langere ritten.

Aandrijflijn
2.0 liter Plug-in Hybrid (PHEV)
EV actieradius
66 kilometer*
Vermogen
220 pk
Lage emissie
19g/km CO2

De nieuwe, inmiddels 5e generatie, hybride aandrijflijnen bieden betere elektrische prestaties dan ooit. Kies met de 1.8 Hybrid en 2.0 High Power Hybrid voor meer dynamisch rijplezier en een laag brandstofverbruik.

Aandrijflijn
1.8 Hybrid / 2.0 High Power Hybrid
Vermogen
140 pk / 197 pk
Lage emissie
106 – 111 gr/km. CO2
Elektrisch vermogen: antwoord op al uw vragen

Een hybride en plug-in hybride aandrijflijn maken gebruik van vergelijkbare technologie, maar met een belangrijk verschil. Beide schakelen naadloos tussen twee krachtbronnen - een efficiënte benzinemotor en een Hybrid Drive batterij. Een plug-in hybride beschikt echter over een oplaadbare batterij met een grote capaciteit, zodat u in de EV rijmodus grotere afstanden volledig elektrisch kunt afleggen.

De Toyota C-HR Plug-in Hybrid geeft u een volledig elektrische - en dus emissievrije - actieradius van ongeveer 66 kilometer*. Raakt de batterij tijdens een langere rit leeg, dan schakelt uw auto automatisch over op hybride rijden. De auto maakt dan gebruik van de benzinemotor om zonder problemen uw bestemming te bereiken. Onderweg wordt bovendien de batterij bijgeladen. Zo rijdt u met volledige gemoedsrust, zonder zorgen over uw actieradius. * Alle genoemde waarden zijn indicatief en onder voorbehoud van definitieve homologatie conform de WLTP-norm.

Via een standaard stopcontact (10A) kunt u de batterij van een plug-in hybride in ongeveer 6,5 uur opladen. Daarmee is 's nachts opladen de meest ideale, en in veel gevallen ook voordeligste optie. Om sneller en veiliger te laden, kunt u gebruikmaken van de daarvoor meegeleverde laadkabel ten behoeve van een laadpaal. Daarmee laadt u de batterij in ongeveer 2,5 uur volledig op.

Nee, een plug-in hybride heeft een lage kilometerkostprijs. Zo kunt u in uw plug-in hybride met volledig opgeladen batterij tot wel honderd kilometer rijden op slechts één liter brandstof. Daarbij komt u vanwege de lage CO2-emissies in aanmerking voor een lager tarief motorrijtuigenbelasting. En omdat onderdelen als remblokken en remschijven minder onderhevig zijn aan slijtage, bespaart u ook op onderhoudskosten.

De batterij van een plug-in hybride van Toyota is gemaakt om de volledige levensduur van de auto mee te gaan. Extra gemoedsrust krijgt u van het feit dat voor elke batterij een garantietermijn van vijf jaar/100.000 kilometer* van toepassing is. Met een jaarlijkse Toyota Zekerheid Controle heeft u dekking op de batterij tot zelfs 15 jaar. Bereikt een batterij het einde van zijn levensduur, dan weet u dat deze dankzij het inleverprogramma van Toyota veilig en op verantwoorde wijze wordt verwerkt. *Wat het eerst aan de orde is
Milieupionier
Voorvechter van duurzaamheid
De nieuwe Toyota C-HR heeft een sterke focus op duurzaamheid, met meer gebruik van gerecyclede en diervrije materialen en verder gereduceerde CO2-emissies als gevolg van gewichtsbesparingen en nieuwe productieprocessen.

Diervrije materialen

De nieuwe Toyota C-HR is voor het eerst leverbaar met een nieuw, diervrij materiaal als alternatief voor het leder dat wordt gebruikt voor afwerking van het stuurwiel en delen van de stoelen.

Hergebruikte kunststoffen

Ten opzichte van zijn voorganger is voor de nieuwe Toyota C-HR twee keer zoveel gerecyclede kunststof toegepast. Meer dan honderd verschillende onderdelen zijn vervaardigd uit dit materiaal. Zo is het nieuwe materiaal voor de stoelbekleding gemaakt uit gerecyclede PET-flessen. (Beschikbaar voor sommige uitvoeringen)

Lichtgewicht design

Innovatief design en hoogwaardige materialen, zoals staal met een hoge treksterkte, hebben het gewicht verlaagd. Ook het nieuwe glazen panoramadak is lichter dan voorheen. Het glas is voorzien van een geavanceerde coating die in de winter de warmte binnenhoudt, en in de zomer voorkomt dat het interieur te heet wordt.

Houd mij op de hoogte
Opvallend en vooruitstrevend is de nieuwe Toyota C-HR een gedurfde heruitvinding van het baanbrekende origineel. Premium, elektrisch en met een geheel eigen, geraffineerde stijl is dit de auto waar je op hebt gewacht.