PROACE CITY VERSO Dynamic 7-persoons - L2

  • Stone White (EWP) Not compatible with engine selection
  • Coal Black (EXY) Not compatible with engine selection
 • Platinum Grey metallic (EVL) Not compatible with engine selection
 • Iron Silver metallic (KCA) Not compatible with engine selection
 • Moondust Grey metallic (EEU) Not compatible with engine selection
v.a.
€ 43.845,-
De PROACE CITY VERSO Cool Comfort is er al vanaf € 31.695,-
CO2 gecombineerd
De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek. Voor meer informatie: www.wltp-info.nl
151 g/km
Brandstofverbruik gecomb.
De hier getoonde CO2- en brandstofverbruikscijfers zijn op basis van de nieuwe WLTP test methodiek. Voor meer informatie: www.wltp-info.nl
6.7 l/100 km

Prestaties die indruk maken

Met keuze uit twee lengtematen en de mogelijkheid van maximaal zeven zitplaatsen, biedt de PROACE CITY VERSO alle ruimte voor u en uw passagiers. In het interieur vindt u veel slimme opbergvakken waarin u alles kunt opbergen wat uw nodig heeft. Met een trekvermogen van 1,5 ton kunt u bovendien altijd nog een aanhanger aankoppelen.

Klaar om te presteren

De PROACE CITY VERSO presteert overal en altijd. Als u aan het werk bent, maar ook in uw vrije tijd. Dankzij zijn lage emissies en het gunstigste brandstofverbruik in zijn klasse bent u bovendien verzekerd van een lage kilometerkostprijs.

 • Intelligent design, maximaal gebruiksgemak

  Dankzij de neerklapbare stoelen kunt u de bagageruimte ten volle benutten, terwijl de passagiers verzekerd zijn van veilig comfort op de tweede zitrij (met ISOFIX). Met geavanceerde technologieën als een Head-Up Display, Intelligent Parking Assist en Pro-Touch met 3D-navigatie verloopt elke rit soepel en zonder stress.

 • Verandering is standaard

  De CITY VERSO heeft een flexibel interieur, met de mogelijkheid van een tweede zitrij met 3 individuele zitplaatsen of een in delen neerklapbare achterbank. In elke uitvoering beschikt u over 7 zitplaatsen, met 2 zitplaatsen op de derde zitrij. Deze is verschuifbaar, zodat u kunt kiezen voor extra beenruimte of laadruimte.

 • Welkom in uw comfortzone

  U zult onder de indruk zijn van de PROACE CITY VERSO. U beschikt voorin over een comfortabele armsteun, er is veel opbergruimte en een achterklep met ruit waardoor u de bagageruimte bereikt. Praktisch én comfortabel. Het panoramadak maakt het lekker licht en Apple CarPlay™ speelt u uw favoriete muziek.

Maatwerk voor vakmannen

Geavanceerde technologie

De PROACE CITY VERSO zit vol innovatieve technologie, van soepele en zuinige hybride aandrijflijnen tot veiligheidssystemen en de modernste digitale voorzieningen.

 • Met spraakbediening en een praktisch touch-sceen beschikt de PROACE CITY over de nieuwste snufjes op het gebied van multimedia en connectiviteit.

  Ook met Apple CarPlay™ of Android Auto™ koppelt u eenvoudig uw smartphone aan uw Toyota. Zo kunt u op een veilige en slimme manier gebruik maken van al uw favoriete apps via het touchscreen.

 • Met Apple CarPlay™ of Android Auto™ koppelt u eenvoudig uw smartphone aan uw Toyota. Zo kunt u op een veilige en slimme manier gebruik maken van al uw favoriete apps via het touchscreen.

Acties

Meer over de PROACE CITY VERSO