1. Modellen
Prijs vanaf (Incl. BTW)
€ 66.995,-

Rijplezier dat uw verwachtingen overtreft

Net als zijn legendarische voorganger, de 'fun to drive' GT86, is de nieuwe, krachtiger GR86 een pure rijdersauto voor liefhebbers die weten wat autorijden bijzonder maakt: dat ene moment waarop auto en wegdek samen één worden. Geniet van opwindend en onversneden rijplezier. 

Welke uitvoering past het best bij u?

Kies uw uitvoering

2 Opties

 •  
  GR86 - Pure - Coupé

  GR86 Pure

  Coupé
  Motortype

  Benzine

  Vanaf

  € 66.995,-

  Handgeschakeld | 2WD
 •  
  GR86 - Premium - Coupé

  GR86 Premium

  Coupé
  Motortype

  Benzine

  Vanaf

  € 70.695,-

  Handgeschakeld | 2WD
  Benzine

  Vanaf

  € 72.195,-

  Automaat | 2WD

Een geschiedenis van opwindende ritten

Hoewel het gedeelde DNA met de GT86 onmiskenbaar is, gaan de roots van de compleet nieuwe GR86 helemaal terug tot de jaren '60. Onze nieuwe achterwielaangedreven 2+2 coupé komt voort uit een lange lijn van iconische sportauto's uit ons verleden. Invloeden die zichtbaar zijn in bijvoorbeeld een sportief design, boxermotoren en gewichtsbesparende maatregelen, kennis die voortkomt uit onze ervaringen op het circuit.

Glimlachend achter het stuur

Voel het wegdek dankzij een arsenaal aan functies die de prestaties en wegligging verbeteren en die u meer laten voelen. Met een combinatie van een betere gasrespons, een soepeler transmissie en een uitzonderlijk lichte carrosserie staat de GR86 garant voor onvergetelijk rijplezier. Dat is ook te danken aan zijn superieure aerodynamische eigenschappen, met luchtsleuven aan de voorzijde, zijspoiler en een glooiende achterspoiler, ontwikkeld vanuit de jarenlange ervaring van Toyota binnen de  wereld van de autosport.

 • Superieure prestaties voor de openbare weg

  De nieuwe 2,4 liter boxermotor van de GR86 beschikt over een verbeterd inlaat- en uitlaattraject voor meer prestaties en een betere respons. Door het verminderen van interne frictie levert de motor bij alle toerentallen meer trekkracht, met een maximum koppel van 250 Nm bij 3.400 tpm. Dit resulteert in een unieke rijbeleving die voor een belangrijk deel voortkomt uit de lange historie van Toyota binnen de autosport. Deze expertise uit zich in een dynamisch en lichtvoetig weggedrag en een zeer directe respons, met hoogstaande aerodynamische componenten. Het resultaat: prestaties die het hart sneller doen slaan.

 • Maak een statement

  Bij het ontwerp van het fraaie uiterlijk van de GR86 is nadrukkelijk rekening gehouden met zijn prestaties. Een grotere spoorbreedte en een elegante, aerodynamisch gevormde voorzijde met luchtinlaten dragen bij aan een fenomenale wegligging. Nieuwe, slanke zijspoilers verminderen rolneigingen, terwijl luchtgeleiders bij de achterste wielkasten en de achterspoiler de stabiliteit aan de achterzijde vergroten.

Wielophanging

De GR86 beschikt over een lichter en stijver chassis, wat ten goede komt aan de dynamische rijeigenschappen en de superieure stuurrespons die kenmerkend zijn voor een sportauto.

Bekijk de details die de GR86 zo bijzonder maken

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw GR86 te rijden

 • Kopen

  Vraag eenvoudig een offerte aan en met of zonder inruil van uw huidige auto. En ontdek direct wat u zou moeten (bij)betalen om in een gloednieuwe Toyota te kunnen rijden. 
 • Financieren

  Met het Toyota Betaalplan kiest u voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet u precies waar u aan toe bent.

10 jaar garantie

Op een Toyota kunt u bouwen. Hij brengt u overal, door weer en wind. Dat geeft een vertrouwd gevoel, maar we gaan nog een stap verder. Vanaf nu geven we op iedere Toyota tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer*. Zo kunt u zich vol vertrouwen richten op de dingen die belangrijk voor u zijn, zonder stil te hoeven staan bij uw auto.
Ontdek meer

Documentatie

 • Brochure
   
  Prijzen en specificaties
   

** Disclaimer garantie

Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag jouw dealer naar de voorwaarden of lees de Algemene Voorwaarden online.