Toyota Aygo X. Cool urban crossover.

Binnenkort kun je kennis maken met de nieuwste vorm van mobiliteit, want het aftellen voor de introductie van de Toyota Aygo X is begonnen! Met zijn verhoogde carrosserie, grote lichtmetalen velgen, hoge zitpositie, unieke bi-tone kleuren en uitgesproken design is deze compacte crossover gemaakt voor het leven in de stad. De Aygo X komt in de loop van 2022 naar Nederland en is al verkrijgbaar vanaf minder dan € 16.000,-

/
Rijden in de stad opnieuw uitgevonden

Een grote verrassing komt soms uit een klein hoekje. De nieuwe Aygo X is compact, maar hij laat je heel duidelijk zien dat-ie er is. Hij verlegt grenzen en geeft je het vertrouwen en de stabiliteit van een grote crossover. Maar dan met de wendbaarheid van een compacte stadsauto. De verhoogde zitpositie, de grote voorruit en de geavanceerde S-CVT automatische transmissie zijn ideaal voor druk stadsverkeer. Terwijl je dankzij de achteruitrijcamera's en de sensoren met het grootste gemak parkeert in de kleinste ruimtes. Zo hou je altijd de controle.

/
De hipste crossover op straat

Met zijn zelfverzekerde en eigentijdse design is de nieuwe Aygo X een hippe verschijning. Zijn design wordt nog eens versterkt door de mooie two-tone lak. Opvallende LED koplampen zorgen voor optimaal zicht in het donker, terwijl de achterlichten shinen dankzij het iconische design van de Aygo. De grote 18" lichtmetalen velgen en de oversized spatborden maken de auto lekker breed en een stevige aandachttrekker. De Aygo X is ruim, comfortabel en zit vol met slimme features. En dankzij de premium materialen heeft het interieur een rijke, uitnodigende ambiance.

/
/
/
Free your mind!

And your view... Want er is niks lekkerders dan rijden in de open lucht. Vouw het coole canvas dak open en geniet met al je zintuigen van de wereld om je heen. De zon op je gezicht. De wind door je haren. De geuren en kleuren van de omgeving. Met de Aygo X Air beleef je 't allemaal in stijl.

/
Wees één met de stad

De Aygo X is een verlengstuk van je leven waarin je altijd connected bent. Je geniet van een draadloze verbinding tussen je smartphone en het JBL audiosysteem waarop je je playlists in topkwaliteit afspeelt. En op het 9” grote HD display vind je cloudnavigatie, actuele verkeersinformatie, parkeer-plekken of het dichtstbijzijnde tankstation. De Aygo X helpt je (handsfree via je smartphone) files te ontwijken en berichten in te spreken. En met de MyT app stel je voor je vertrekt al een lekkere temperatuur in en open en sluit je de deuren op afstand.


Toyota Aygo X

/
Wat is je smaak?

De Toyota Aygo X kun je helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak. Want is hij leverbaar in vier pittige bi-tone kleurcombinaties. Kies voor het vurige en speelse Chilli Red, het avontuurlijke Cardamom Green, het sprankelende Juniper Blue of het subtiele Ginger Beige. Je smaak zit er altijd tussen. En elke kleurcombinatie vormt een harmonieus geheel met de kleuren van het interieur. Durf te kiezen en maak een statement.

/
/
Online Meet & Greet Aygo X

Woensdag 15 december om 20.00 uur, kun je de nieuwe Aygo X online ontmoeten. Naast prijzen van verschillende uitvoeringen is er veel meer Aygo X te zien. Meld je aan en wij sturen je een persoonlijke link én een reminder voor de presentatie van onze coole urban crossover. Na afloop van de presentatie kun je al je vragen stellen en… de Aygo X direct reserveren!

Lees meer over de Aygo X

Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota ontvangt van de Consumentenbond het predicaat 'meest betrouwbaar 2019'. Toyota AYGO uitgeroepen tot Occasion van het Jaar Toyota AYGO uitgeroepen tot Occasion van het Jaar Tweedehandse Toyota AYGO wint Occasionverkiezing 2020 van vakblad Automobiel Management Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Hoge betrouwbaarheidsscores voor Toyota in onderzoek Consumentenbond Toyota scoort hoog in onderzoek Consumentenbond Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Toyota streeft altijd naar ‘beter’ Betere mobiliteit in een betere wereld.