Toyota organiseert offroad-reis voor eigenaren van Toyota Land Cruiser

Een weekend lang cultuur en terreinrijden in Noord-Frankrijk

De Toyota Land Cruiser komt al meer dan zestig jaar op plaatsen waar andere auto’s niet kunnen komen. Toyota Nederland geeft eigenaren van een nieuwe Toyota Land Cruiser de kans om dat zelf te ervaren. In samenwerking met het offroad-reisbureau 4WD Travel is een unieke reis door Noord-Frankrijk samengesteld. Daar leren deelnemers alles over terreinrijden en genieten van de Franse natuur en cultuur.

Cultuur proeven én 4x4 rijden

Vanuit Joinville – een van de mooiste dorpjes van Frankrijk - trekken de deelnemers met hun Toyota Land Cruiser de omgeving in. Daarbij bezoeken zij bijzondere locaties die je alleen met een Land Cruiser kunt bereiken. Tijdens het weekend wordt er niet alleen terreingereden, maar ook van de Franse cuisine genoten. Deelnemers verblijven in het driesterrenhotel ‘La Source Bleue’, dat bekendstaat om zijn uitstekende keuken. De eerste dag gaat meteen van start met een offroad-cursus. Daarmee maken de deelnemers op een afgesloten terrein kennis met de offroad-capaciteiten van de Toyota Land Cruiser.

/
Locaties waar niemand komt

Het weekend staat bol van de actie: genieten van de omgeving, avontuurlijke routes en de fijne kneepjes van het terreinrijden leren. De omgeving van Joinville biedt alles wat een avonturier kan wensen. Terreinen die voor het publiek gesloten zijn, openen éénmalig deuren voor de Toyota-rijders. Dat, in combinatie met uitdagende routes maken het een uniek weekend.

/
Wijnproeverij

Deelnemers rijden vanuit Joinville langs een prachtig chateau en diverse pittoreske dorpjes naar het zuidwesten van de Champagnestreek. Daar aangekomen maken zij kennis met het bekendste product van de streek: champagne. Een lokale champagneboer vertelt alles over deze mousserende wijn: van champagnedruif tot champagnefles. Een bezoek aan de Champagnestreek is niet compleet zonder wijnproeverij.

/
Beperkt aantal plaatsen

Ben je in het bezit van een Toyota Land Cruiser? Meld je dan aan voor dit unieke offroad-weekend. De kosten bedragen €655,- per persoon, op basis van twee personen per auto. Hotelovernachtingen, maaltijden, vergunningen, een Franse gids, de champagne-excursie en begeleiding vanuit 4WD Travel zijn hierbij inbegrepen.

Het Toyota Land Cruiser Champage Offroad-weekend vindt plaats van vrijdagmiddag 6 september tot zondagmiddag 8 september 2019. Meld u snel aan via onderstaande button, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Aanmelden

/

Lees meer

“Hij brengt mij altijd trouw naar huis!” “Hij brengt mij altijd trouw naar huis!” Martien Scheffers reed in twaalf jaar tijd meer dan 1 miljoen kilometer met zijn Toyota Land Cruiser. De onverwoestbare auto is zijn tweede liefde. Land Cruiser rijdt feilloos een miljoen kilometers Land Cruiser rijdt feilloos een miljoen kilometers Lees het verhaal John van den Eijnde: hij heeft in totaal maar liefst bijna een miljoen kilometer gereden in zijn Toyota Land Cruiser. Lieke reed in haar eentje van Utrecht naar Teheran Lieke reed in haar eentje van Utrecht naar Teheran Lieke van Nieuwenhuizen reed in haar eentje van Utrecht naar Teheran en werd verliefd op haar Toyota Land Cruiser uit 1983. Hoe bevalt de Toyota Land Cruiser? Hoe bevalt de Toyota Land Cruiser? De Toyota Land Cruiser staat al ruim 65 jaar bekend als betrouwbaar en onverwoestbaar. Wat vindt de pers van de nieuwste generatie? Een korte impressie.