1. Modellen
  2. Business Edition

Toyota RAV4 Business Edition

Nu vanaf € 47.295,- of € 313,- netto bijtelling p/m*

*Geldig vanaf 01.05.2022 t/m 31.03.2024
Ontdek de zakelijke uitvoeringen van onze strakgelijnde SUV: de RAV4 Business/Business Plus. Dankzij z’n vele innovaties ben je altijd ‘connected’ en bereik je moeiteloos elke bestemming. Bovendien rijd je in de nieuwe generatie Hybrid tot 50% elektrisch. Zonder stekker. Nu vanaf € 47.295,- of € 313,- netto bijtelling p/m*.

De voordelen van zakelijk hybride rijden:

  • Tot 50% elektrisch rijden
  • Standaard automaat
  • Laag verbruik en CO₂-uitstoot 

Waarom kiezen voor de RAV4 Business Edition?


Strak design, aangenaam hoge zit, een ruim en fraai afgewerkt interieur. De RAV4 komt standaard al goed voor de dag. Maar de RAV4 Business Edition is ook nog eens volledig afgestemd op de zakelijke rijder. Met extra’s die jouw veiligheid en comfort verhogen. En in de Hybrid uitvoering met standaard automaat rijd je tot wel 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker. Dit resulteert in een lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot. Comfortabel vooruit met oog voor de toekomst? Laat de technologie voor je werken en ontdek de klasse van de RAV4 Business Edition.

Goed voor elkaar met de RAV4 Business Edition

Strak design, hoge zit, ruim interieur: de RAV4 Business Edition is volledig afgestemd op de zakelijke rijder. Als hybride met standaard automaat rijdt hij tot wel 50% van de tijd elektrisch. Dat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder CO₂-uitstoot, dus ook dat is goed voor elkaar. Comfortabel vooruit richting de toekomst? Boek nu een proefrit!

  • Hybride, dus minder brandstofverbruik en CO2-   uitstoot
  • Standaard automaat
  • 10 jaar garantie

De extra’s op de RAV4 Business Edition:

De 17” lichtmetalen velgen maken van de RAV4 Business Edition een echte eyecatcher. Maar ook als je achter het stuur plaatsneemt, ontdek je fraaie extra’s. Zo helpt de achteruitrijcamera je overal veilig parkeren en houdt andere slimme technologie je altijd ‘connected’. Via Apple Carplay/Android Auto koppel je eenvoudig je smartphone aan het 8” Toyota Touch® 2 multimediasysteem en bedient je o.a. jouw favoriete apps en playlists op het scherm. En waar je ook heengaat, het navigatiesysteem zorgt ervoor dat je moeiteloos elke bestemming bereikt.

Nóg completer: de RAV4 Business Plus

In de RAV4 Business Plus geniet je maximaal van jouw favoriete muziek. De meest luxe zakelijke uitvoering is voorzien van een JBL premium audiosysteem met maar liefst 9 speakers én subwoofer. Een lust voor het oor. Andere comfortverhogende extra’s ten opzichte van de RAV4 Business zijn; Smart Entry met startknop, verwarmbare voorstoelen en elektrisch bedienbare achterklep. Alle kwaliteiten van de RAV4 Business Plus ontdekken? 

Disclaimer:

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting.

Actieperiode loopt van 01-05-2022 t/m 31-03-2024 (uiterste registratiedatum 31-03-2024). Actie is geldig voor zakelijke aanschaf. Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de voorwaarden.