PROACE 4x4

Dé baas in elk terrein

Zoek je een bus die zich in ieder terrein thuis voelt? Stap dan in de PROACE 4x4. Met z’n efficiënte, inschakelbare 4WD systeem kies je tijdens het rijden zelf tussen voor- of vierwielaandrijving. Wil je écht off-road gaan? Kies dan voor het optioneel verhoogde chassis (40 mm) en het sperdifferentieel, waardoor je van extra bodemvrijheid en een betere aandrijving geniet.

Elke situatie de baas

Moet je regelmatig weg van de gebaande paden? Dan is de PROACE 4x4 de perfecte reisgenoot. Sneeuw, modder, nat grasveld of een verregend bouwterrein, met de PROACE 4x4 trotseer je elke situatie. Een werkpaard met een laad- en trekvermogen tot respectievelijk 1.500 en 2.500 kilogram. Bovendien bepaal jij wanneer je de vierwielaandrijving inschakelt. Voor een lager brandstofverbruik ontkoppel je, met één draai aan de knop, de achterwielen.

/
PROACE 4x4

By Bernhard ten Brinke

Dé bus voor jouw 4x4 klus!

De PROACE 4x4 is leverbaar op de Compact, Worker, Long Worker, Dubbele Cabine, Truck én PROACE VERSO (personenbus). Alle PROACE 4x4 varianten zijn verkrijgbaar in een sterke 2.0 D-4D dieselmotor met 122 pk of 150 pk in handgeschakelde transmissie. Daarnaast beschikt de PROACE 4x4 standaard over o.a. Cruise Control, airconditioning en radio met bluetooth.

/

* Wanneer je investeert in een Toyota PROACE, kun je financieren tegen slechts 1,9% rente tot 60 maanden. Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag jouw Toyota-dealer naar de voorwaarden.

Meer informatie

Toyota PROACE versus Volkswagen Caddy Toyota PROACE versus Volkswagen Caddy De Toyota PROACE Compact strijdt in een spannende dubbeltest tegen de Volkswagen Caddy Maxi. Wie van de twee wint? En wat zijn de plussen van de PROACE? Hovenier Van Marwijk kiest al 35 jaar voor Toyota Hovenier Van Marwijk kiest al 35 jaar voor Toyota Het bedrijf van hovenier John van Marwijk is al heel lang een begrip in Zuid-Holland. Al 35 jaar kiest hij voor de bedrijfswagens van Toyota. Bekijk de afleveringen van Hartman zaagt door Bekijk de afleveringen van Hartman zaagt door Messcherpe interviews met echte professionals die allemaal rijden in de Toyota PROACE. Twee perfecte werkmaatjes, PROACE en Hilux Twee perfecte werkmaatjes, PROACE en Hilux Glazenwasser Nico Veenhof van JSL Glazenwasserij liet zijn Toyota PROACE en Toyota Hilux helemaal op maat maken. Lees hier alles over zijn werkmaatjes!