1. Modellen
  2. Praktisch

Ruimte voor alles

Een actief leven en een gezin met opgroeiende kinderen vragen om een auto die met zijn ruimte en veelzijdigheid op elke uitdaging een antwoord heeft. Zelfs met het hele gezin aan boord beschikt u in de Corolla Touring Sports over een grote en flexibele laadruimte om alles mee te nemen, wat u nodig heeft. 

Praktisch voor dagelijks gebruik

Met zijn hybride technologie combineert de praktische Corolla Touring Sports lage emissies met alle ruimte die u zich kunt wensen. Het interieur is ruim en comfortabel, met een flexibele laadruimte waarin u alles kunt meenemen, wat u nodig heeft. Meer ruimte nodig? Verlaag dan simpelweg de laadvloer, of klap de achterbank in een handomdraai neer. Zo beschikt u over een royaal laadvolume van maar liefst 1.606 liter – ideaal voor het leven van een druk gezin.
  • 5 zitplaatsen Met zijn hybride technologie combineert de praktische Corolla Touring Sports lage emissies met alle ruimte die u zich kunt wensen. Het interieur is ruim en comfortabel, met een flexibele laadruimte waarin u alles kunt meenemen, wat u nodig heeft. Meer ruimte nodig? Verlaag dan simpelweg de laadvloer, of klap de achterbank in een handomdraai neer. Zo beschikt u over een royaal laadvolume van maar liefst 1.606 liter – ideaal voor het leven van een druk gezin.
  • 3 zitplaatsen Langere voorwerpen meenemen? Dan kunt u de achterbank in een verhouding 60/40 neerklappen. Zo vergroot u de lengte van de laadruimte, maar blijft er ook ruimte over voor passagiers achterin.
  • 2 zitplaatsen Zelfs nog grotere voorwerpen zijn geen probleem. U vouwt in een handomdraai de volledige achterbank plaat en beschikt zo over een enorme bagageruimte met een volledig vlakke laadvloer.

Automatische achterklep

Druk, veel onderweg en altijd uw handen vol? Dan heeft u veel gemak van de handsfree bedienbare achterklep van de Corolla Touring Sports. Met de Smart Key op zak beweegt u simpelweg uw voet heen en weer onder de achterbumper om de achterklep automatisch te openen of te sluiten. Met de automatische sluitfunctie blijft de bagage ook meteen veilig achter.

Op alles voorbereid

Meer ruimte nodig? Verlaag dan simpelweg de laadvloer, of klap de achterbank in een handomdraai neer. Voorkomen dat het tapijt in de bagageruimte nat of vies wordt? Dan draait u de bekleding om, zodat de robuuste en hondvriendelijke kunststoflaag boven ligt. Zo is de laadruimte ook geschikt voor een bezoek aan het tuincentrum of voor die natte surfuitrusting.