1. Modellen
 2. Corolla Cross
 3. Reviews

Klantreviews nieuwe Corolla Cross

156 beoordelingen
 • Gemidddelde alle reviews
   


  Rijeigenschappen
  9,7
  Design
  9,3
  Interieur
  9,3
 • De nieuwe Toyota Corolla Cross is de perfecte SUV voor elk gezin. Sterk, stil, zuinig, ruim en voorzien van alle moderne veiligheidsfeatures, extra's en luxe waar je naar op zoek bent. 

  Op dit moment worden er al volop testritten gemaakt en dat is één groot feest. Want de Corolla Cross krijgt hele mooie cijfers voor zijn rijeigenschappen, design en interieur. Zo'n vliegende start belooft wat voor de toekomst. 

  Lees hieronder een greep uit de lovende reactie na hun eerste ervaring met de nieuwe Toyota Corolla Cross!

Enthousiaste reacties van de eerste rijders

 • "Een comfortabele, ruime auto die heel fijn rijdt. Een echte aanrader."
  W. Kruithof 
   
  "Heel erg fijne en stille auto die van alle gemakken is voorzien. Ook de stoel heeft een heel goed zitcomfort. Met de Corolla Cross heeft Toyota al mijn voorgaande Toyotas opnieuw overtroffen."
  W.H.H. Dijker 
   
  "Geweldige auto. Uitstekend vermogen. Gering brandstofverbruik."
  J.W. van Eck
   
  "Royale wagen, de transmissie is veel fijner dan bij mijn voorgaande Priussen. Het infotainmentscherm vind ik zelf wel erg groot, maar alles weer prima afgewerkt zoals we van Toyota gewend zijn. En die 10 jaar garantie is natuurlijk een hele grote pré."
  S.M.M. Mertens-Sweep
   
  "De auto rijdt zeer comfortabel. Draadloos opladen en draadloos carplay is echt een uitkomst. Het motorvermogen past goed bij de auto, de wegligging is goed en de auto is ook comfortabel over drempels, maar zeker niet te soft. Precies goed dus!"
  M.A. Wittenbernds
   
  "Het is echt een lust om met deze auto aan het verkeer deel te nemen."
  M. Wijsevelde 
   
 • "De Corolla Cross stuurt heerlijk direct en geeft goede feedback door het stuur. Er is voldoende vermogen en de drive modussen werken fijn. Dit was een hele fijne eerste rit. Wij kijken uit naar de levering van onze Corolla Cross."
  M. Mooijekind 
   
  "Fijne auto met veel intelligente opties met het oog op veiligheid. Goede wegligging. Stuurt erg soepel. Meer dan voldoende ruimte en een mooi digitaal dashboard. Veel opties ook. Wij zijn er erg blij mee!"
  B. Bentert
   
  "Een praktische en ruime gezinsauto, ongelooflijk hoe Toyota na de CHR weer zo’n mooie auto heeft kunnen maken!"
  N. Wams 
   
  "Mijn vrouw ging mee met de proefrit en ze was direct verkocht! Ik kan niet wachten tot hij geleverd wordt. Mooie auto. Rijdt super, zeer comfortabel."
  R.J. Vink 
   
  "Zeer tevreden. Heerlijk gereden en auto doet 't in alle opzichten perfect. In één woord gezegd: toppertje."
  N. Nagtegaal