1. Modellen
  2. Corolla Cross
  3. Praktisch

VOOR ELK WAT WILS

De Corolla Cross biedt voor elk wat wils. Als robuuste en gebruiksvriendelijke SUV is het een échte gezinsauto. Perfect voor de drukte van alledag. Hij biedt meer hoofd- en beenruimte en zijn royale bagageruimte is beter bereikbaar dankzij de praktische laadhoogte en brede opening.
  • Ruimte voor verrassingen Met een 60:40 deelbare achterbank maak je in een handomdraai ruimte voor koffers, fietsen of andere grote voorwerpen die je mee wil nemen.
  • Gemakkelijke instap Dankzij de grote achterportieren til je eventueel vermoeide passagiers gemakkelijk uit de auto - zonder ze wakker te maken.
  • Alles kan mee Een praktische laadhoogte en een uitzonderlijk grote bagageruimte geven je de flexibiliteit die je nodig hebt voor alle activiteiten van je kinderen, of voor een lang weekend weg met het gezin.

Volmaakt ontspannen

Dankzij ruime zitplaatsen met veel beenruimte en comfortabele hoofdsteunen zit elke passagier – groot of klein – in de Corolla Cross volledig ontspannen. Ideaal voor lange ritten.

Een zonnige dag

Dankzij een groot glazen panoramadak baadt het interieur in daglicht, wat het ruimtelijk effect versterkt. In het knusse interieur van de Corolla Cross voelt iedereen zich thuis.

Iedereen blij

De Corolla Cross heeft voor elke passagier – groot of klein – een uitnodigend en ruim interieur met meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Behalve een royale been- en hoofdruimte zorgt de aanwezigheid van inklapbare armsteunen en ventilatieopeningen achterin voor optimaal comfort. Met de mogelijkheid om films te bekijken of videogames te spelen, hoeft niemand zich onderweg te vervelen.