De nieuwe generatie Yaris. Compact, duurzaam en fun

Verkrijgbaar vanaf € 123,-* netto bijtelling

De nieuwe generatie Yaris staat volledig in het teken van ‘fun to drive’. Z’n moderne design, sportieve rijgedrag en, niet te vergeten, zijn lage brandstofverbruik. Met de nieuwe 1.5 Hybrid rijdt u tot 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker*. Compact en duurzaam was nog nooit zo leuk. De Yaris is leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 18.155,- óf € 123,-* netto bijtelling.

  • Toyota Touch 2 Multimediasysteem met Apple Carplay en Android Auto
  • Touch ’n Go navigatiesysteem
  • Digitaal dashboard
  • Elektrische ramen voor- en achter
/
De nieuwe generatie Toyota Hybrid

Al meer dan twintig jaar ontwikkelt Toyota haar vooruitstrevende hybride technologie. In de nieuwe generatie Hybrid werken een benzine- en elektromotor naadloos samen wat de nieuwe Yaris nóg zuiniger en krachtiger maakt. Met de nieuwe Yaris rijdt u tot 50% van de tijd elektrisch, zónder stekker*. Daarbij is de hybride goed voor de laagste CO2-uitstoot in z’n klasse.

/

Altijd veilig op weg met Toyota Safety Sense

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting. Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Lees meer

Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Toyota President benoemd tot 2021 World Car Person of the Year Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Ultralichte rolstoel van koolstofvezel wint Toyota Mobility Unlimited Challenge Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Met Toyota’s high-definition wegenkaarten – tot op 50 cm nauwkeurig – wordt veilig autonoom rijden bijna realiteit Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Het onafhankelijke onderzoeksbureau JATO heeft berekend dat Toyota de laagste gemiddelde CO2-uitstoot in Europa heeft!