De nieuwe generatie Yaris. Compact, duurzaam en fun

Verkrijgbaar vanaf € 123,-* netto bijtelling

De nieuwe generatie Yaris staat volledig in het teken van ‘fun to drive’. Z’n moderne design, sportieve rijgedrag en, niet te vergeten, zijn lage brandstofverbruik. Met de nieuwe 1.5 Hybrid rijdt u tot 50% van de tijd elektrisch. Zónder stekker*. Compact en duurzaam was nog nooit zo leuk. De Yaris is leverbaar met een fiscale waarde vanaf € 17.995,- óf € 123,-* netto bijtelling.

  • Toyota Touch 2 Multimediasysteem met Apple Carplay en Android Auto
  • Touch ’n Go navigatiesysteem
  • Digitaal dashboard
  • Elektrische ramen voor- en achter
/
Yaris Online Business Edition

Als leaserijder is het in de Yaris Business Edition een en al genieten. Enerzijds van het hoge comfortniveau, maar ook van het multimediasysteem en de andere geavanceerde technologie aan boord. Zo bent u met Apple Carplay/Android Auto altijd ‘connected’. Kiest u voor een Hybrid, dan rijdt u bovendien tot 50% van de tijd elektrisch, zónder stekker*. De Yaris Online Business Editions zijn verkrijgbaar vanaf € 148,-* netto bijtelling per maand.

/
De nieuwe generatie Toyota Hybrid

Al meer dan twintig jaar ontwikkelt Toyota haar vooruitstrevende hybride technologie. In de nieuwe generatie Hybrid werken een benzine- en elektromotor naadloos samen wat de nieuwe Yaris nóg zuiniger en krachtiger maakt. Met de nieuwe Yaris rijdt u tot 50% van de tijd elektrisch, zónder stekker*. Daarbij is de hybride goed voor de laagste CO2-uitstoot in z’n klasse.

/

Altijd veilig op weg met Toyota Safety Sense

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting. Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.