De nieuwe Toyota RAV4

Verkrijgbaar vanaf € 242,- netto bijtelling

De nieuwe RAV4 straalt volop plezier uit. Zijn krachtige styling benadrukt het onverzettelijke karakter van ’s werelds meest verkochte SUV. De RAV4 is met zijn sublieme rijeigenschappen klaar voor elk avontuur en naast een hybride elektrische aandrijflijn ook beschikbaar als Plug-in Hybrid Electric. Verkrijgbaar vanaf € 35.510,- fiscale waarde of € 242,- netto bijtelling.

  • Sublieme rijeigenschappen en opvallend design
  • Verkrijgbaar als benzine, High Power Hybrid en Plug-in Hybrid
  • Toyota Safety Sense: actieve veiligheidssystemen
  • Premium interieur met hightech features
/
De RAV4 Business

De RAV4 Business is volledig afgestemd op de zakelijke rijder en éxtra scherp geprijsd. Met standaard onder meer een 8 inch multimediascherm, de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense, LED koplampen, parkeersensoren met een parkeerhulpcamera achter, 17” lichtmetalen velgen, Climate Control en Apple Carplay/Android Auto. En, ook heel plezierig, een bescheiden bijtelling. U rijdt de RAV4 Business al vanaf een fiscale waarde van € 36.210,- of € 246,- netto bijtelling per maand.

/
Klaar voor elk avontuur

De nieuwe RAV4 combineert kracht en design. De auto accelereert sneller dan ooit te voren en dankzij het nieuwe TNGA-platform stuurt de nieuwe RAV4 nog scherper en manoeuvreert hij soepeler door bochten. Trekken? Geen probleem: de benzine heeft een trekgewicht tot 2.000 kg ,de hybride tot 1.650 kg en de Plug-In Hybrid tot 1.500 kg.

De RAV4 is verkrijgbaar als benzine, High Power Hybrid en Plug-in Hybrid. Door de krachtige elektromotor stijgt het gecombineerde vermogen van de High Power Hybrid naar 218 pk. De Plug-in Hybrid is goed voor 306 pk. Ideaal voor lange afstanden.

/
Veilig rijden in een comfortabele omgeving

Ontdek een nieuwe vorm van comfort, gemak en technologie. Elke RAV4 is standaard uitgerust met Toyota Safety Sense. Deze actieve veiligheidssystemen zorgen ervoor dat u gedeeltelijk autonoom rijdt. Zo geniet u van Full-Range Adaptive Cruise Control, Pre-Collision System met fietsers- en voetgangersdetectie en Lane Trace Assist.

De RAV4 biedt diverse hightech features om elke reis prettiger te maken. Zo heeft hij premium JBL Audio, een draadloze smartphone oplader en vermoeidheids-herkenning. Verder biedt de RAV4 enorm veel ruimte en goed zicht rondom. Zo De innovatieve digitale binnenspiegel zorgt altijd voor een optimaal beeld van wat er achter de auto gebeurt.

/

Toyota RAV4

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting. Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Lees meer

Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Toyota President benoemd tot 2021 World Car Person of the Year Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Ultralichte rolstoel van koolstofvezel wint Toyota Mobility Unlimited Challenge Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Met Toyota’s high-definition wegenkaarten – tot op 50 cm nauwkeurig – wordt veilig autonoom rijden bijna realiteit Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Het onafhankelijke onderzoeksbureau JATO heeft berekend dat Toyota de laagste gemiddelde CO2-uitstoot in Europa heeft!