De nieuwe Camry. Lead the change.

Verkrijgbaar vanaf € 279,- netto bijtelling

Fly Camry Class in het nieuwe vlaggenschip van Toyota. In alles anders: zuinig én krachtig; stijl én comfort, slimmer én veiliger. Met de Camry rijdt u voor hetzelfde geld een klasse ruimer. Meer ruimte om te leven, zowel zakelijk als privé. Bijzonder scherp geprijsd, tot 50% van de tijd elektrisch* en vooruitstrevend ineen. Kortom: een klasse apart. Verkrijgbaar met fiscale waarde vanaf € 41.020,- of € 279,- netto bijtelling.

  • Zeer ruimtelijk en comfortabel 
  • Nieuwe 2.5 High Power Hybrid motor met max. 160 kW/218 pk 
  • Toyota Safety Sense: actieve veiligheidssystemen
  • Premium interieur met slimme features
/
Camry 2.5 Hybrid Business Plus

Ontdek de perfecte combinatie tussen luxe en comfort in de Camry 2.5 Hybrid Business Plus. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke rijder en heeft daarmee alle features die ervoor zorgen dat u elke rit uitgerust aankomt. Standaard is de Camry 2.5 Hybrid Business Plus voorzien van automaat, Bi-LED koplampen, 18” lichtmetalen velgen, lederen bekleding, elektrische hoogteverstelling bestuurder- en passagiersstoel, een draadloze lader voor de telefoon, smart entry en een 7” digitaal instrumentenpaneel. U rijdt de Business Plus-uitvoering al vanaf een fiscale waarde van € 43.875,- of € 298,- netto bijtelling per maand.

/
Hybrid techniek van een hoger niveau

Geniet van de luxueuze uitstraling van een sedan, terwijl u met de krachtige 2.5 High Power Hybrid heerlijk lichtvoetig over de weg zoeft. Dankzij het nieuwe TNGA platform vormen veiligheid en een geraffineerd onderstel de basis van een uitdagende rijervaring. Aan boord waant u zich in een zeer comfortabele limousine met enorm veel ruimte en een arsenaal aan slimme technologieën. Zo kunt u niet alleen voorin, maar ook achterin de temperatuur en het geluid bedienen. Tegelijkertijd zorgt de intelligent ontworpen cockpit ervoor dat u altijd de ideale rijhouding vindt.

/
Altijd verbonden en gemaakt om u te beschermen

Laat u verbazen door het interieur van de Camry. Niet alleen vanwege het luxe dashboard, maar ook door een scala aan technologische snufjes. Zo is alle informatie die u nodig heeft tijdens uw rit af te lezen via het premium JBL audiosysteem met 9 speakers en een 10,1 subwoofer de 10.1 subwoofer en 9 JBL speaker speciaal ontwikkeld voor de Camry en laadt u uw telefoon eenvoudig op zonder kabel. Standaard uitgerust met Toyota Safety Sense, zodat u met volledige gemoedsrust achter het stuur zit en alle situaties de baas bent.

/

Altijd veilig op weg met Toyota Safety Sense

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting. Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Lees meer

Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Akio Toyoda is ‘autopersoon’ van het jaar Toyota President benoemd tot 2021 World Car Person of the Year Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Deze rolstoel is anders dan elke andere rolstoel Ultralichte rolstoel van koolstofvezel wint Toyota Mobility Unlimited Challenge Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Toyota maakt ontwikkeling HD-kaarten autonoom rijden mogelijk Met Toyota’s high-definition wegenkaarten – tot op 50 cm nauwkeurig – wordt veilig autonoom rijden bijna realiteit Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Toyota heeft laagste CO2-uitstoot! Het onafhankelijke onderzoeksbureau JATO heeft berekend dat Toyota de laagste gemiddelde CO2-uitstoot in Europa heeft!