De nieuwe Toyota C-HR

Verkrijgbaar vanaf € 214,- netto bijtelling

Een elegant en scherp design met een hoog afwerkingsniveau en sublieme rijeigenschappen: dát is de nieuwe Toyota C-HR ten voeten uit. Als innovatieve Hybrid met standaard automaat en Toyota Safety Sense combineert hij comfort en veiligheid met een laag brandstofverbruik. De nieuwe Toyota C-HR is verkrijgbaar een fiscale waarde vanaf € 31.525 of € 214,- netto bijtelling per maand. Nu ook verkrijgbaar met 184 pk High Power Hybrid (135 kW).

  • Verbeterde rijeigenschappen en uitgesproken design
  • Nu ook leverbaar met 184 pk High Power Hybrid
  • Toyota Safety Sense: actieve veiligheidssystemen
  • Premium interieur met hightech features
/
Toyota C-HR Business Plus

Speciaal voor de leaserijder heeft Toyota de nieuwe C-HR Business Plus samengesteld. Een unieke uitvoering van een cross-over SUV. Voorzien van alle extra’s die auto rijden zo mooi maken. Zoals het Go Plus navigatiesysteem, parkeersensoren met remfunctie, JBL premium audio en opvallende LED verlichting voor- en achter. De Toyota C-HR Business Plus is leverbaar voor een fiscale waarde voor € 33.925,- of € 231,- netto-bijtelling per maand.

/
Elegant design en een messcherp weggedrag

Strakke contouren en een messcherp weggedrag. De opvallende Toyota C-HR heeft het allemaal. Hij is gebouwd op het nieuwe TNGA-platform en combineert zo de lichtvoetigheid van een dynamische hatchback met het comfort en de hoge zit van een SUV.
De C-HR is ook verkrijgbaar als hybrid waarmee u tot 50% van de tijd elektrisch rijdt*. Bovendien wekt de elektromotor zijn eigen energie op waardoor u nooit hoeft te laden. Naast dat de hybrid stil en zuinig rijdt, wordt hij ook standaard uitgerust met een automaat. Dit zorgt voor een ontspannen rit.

/
Comfortabel en veilig rijden in de Toyota C-HR

De Toyota C-HR heeft een zeer verfijnd interieur met diverse hightech features. Zo is de C-HR voorzien van Apple Carplay/Android Auto, navigatie, JBL Premium Audio, Blind Spot Monitoring en kan hij automatisch inparkeren. Verder is de C-HR standaard uitgerust met Toyota Safety Sense. Deze actieve veiligheidssystemen zorgen ervoor dat u deels autonoom rijdt. U geniet van Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert en Pre-collision System dat u waarschuwt bij gevaar op de weg. En zo komt u veilig en uitgerust aan op het werk.

/

Altijd veilig op weg met Toyota Safety Sense.

* De netto bijtelling is berekend op basis van de fiscale waarde, een bijtellingspercentage van 22% en 37,10% inkomstenbelasting. Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.