1. Toyota Rijders
  2. Multimedia & Connectivity
  3. MyT App
  4. Ontdek de voordelen

Bekijk de voordelen

Analyse rijgegevens

De MyT app registreert automatisch uw rijgegevens, zodat u deze op elk moment kunt raadplegen om meer controle te houden over uw eigen rijgedrag.

Find My Car

Met de functie Find My Car kunt u uw auto altijd terugvinden, ongeacht hoe lang u bent weggeweest. Ook kunt u de locatie van uw auto delen met familie en vrienden.

Car To Door

Route-aanwijzingen naar uw eindbestemming deelt u gemakkelijk tussen MyT Multimedia, het navigatiesysteem van uw Toyota en uw smartphone. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, bereikt u uw bestemming zo eenvoudig te voet.

Analyse rijstijl

Houd zelf overzicht over uw gemaakte ritten. De MyT app werkt ook als datarecorder, zodat u op elk moment uw rijgegevens kunt raadplegen, zoals rijsnelheid, acceleratie en kilometrage. Zo ziet u precies uw zakelijke ritten en kunt u een algemene analyse maken van uw eigen rijstijl.

Accu guard

Houd altijd de accu van uw auto in de gaten. Met een overzicht in drie stappen - hoog, medium en laag - voorkomt u dat uw auto niet start als gevolg van een lege accu.

Uw locatie markeren

Hulp om uw auto te vinden. Zelfs wanneer uw auto niet connected is, kunt u uw locatie opslaan om uw auto later gemakkelijk terug te vinden.

Noodhulp

Waarschuwt in geval van nood de hulpdiensten. Uw Toyota is uitgerust met sensoren die registreren wanneer de auto tijdens het rijden of bij stilstand wordt aangereden. Met de MyT app kunt u in zulke gevallen uw Toyota-dealer of een bergingsbedrijf bellen. In geval van een aanrijding kunt u ook familie en vrienden op de hoogte stellen. Voor de verzekeringsmaatschappij kunt u zelfs foto's toevoegen om de situatie van de aanrijding te verduidelijken.

Waarschuwingslampjes

Meer duidelijkheid voor meer veiligheid tijdens het rijden. Met onze gebruiksvriendelijke uitleg over de betekenis van de verschillende waarschuwingslampjes in het dashboard weet u precies wat er met uw auto aan de hand is. Zo kunt u zelf beoordelen hoe urgent een eventuele storing is, om vervolgens verdere stappen te ondernemen.

Brandstofniveau

Blijf op de hoogte van de brandstof in uw auto. Met de MyT app kunt u op afstand het brandstofniveau van uw Toyota in de gaten houden, waar u zich ook bevindt. Zo kunt u voor vertrek een eventuele tankstop plannen.