1. Toyota Rijders
  2. Prius Plug-in

Prius Plug-in Hybrid winterwielen en -banden actie

Complete set winterwielen nu met 15% korting
Winterbanden zouden ook best ‘koud-weer-banden’ kunnen heten. Er bestaat namelijk een groot verschil tussen de prestaties van banden bij verandering van temperatuur. Dankzij een combinatie van een speciaal profiel en compound die ook soepel blijft bij temperaturen lager dan 7°C, zorgen winterbanden onder slechte rijomstandigheden voor een aanzienlijk korte remweg en daarmee voor meer veiligheid. Bestel uw Prius Plug-in Hybrid winterwielen set bij Toyota en profiteer tijdelijk van 15% korting!

16” winterwielen set

5-spaaks zilvergrijze velgen met Bridgestone winterbanden

Van € 1.595,- voor € 1.356,-
(excl. montage) 

Toyota Wielsloten

Beveilig uw winterwielen set tegen diefstal.

Vanaf  54,-

 

Yokohama Winterbanden

Vanaf € 448,-

 

 

Yokohama All season banden

Vanaf € 399,-
 

Toyota Sneeuwketingen

Vanaf € 52,-
 

Toyota Bandenhoezen

Set van 4
Vanaf € 105,-

Wilt u snel op de juiste banden rijden? Dat begrijpen wij! Hieronder kunt u snel en gemakkelijk uw winterwielen of banden bestellen. De Toyota dealer neemt dan contact met u op om de bestelling te controleren en meteen een afspraak in te plannen. Voordat u het weet, rijdt u met winter of all season banden naar iedere bestemming!

Waarom kiezen voor winterbanden?

01

Speciaal ontwikkeld voor het seizoen

Het rubber van winterbanden is zo samengesteld dat u zelfs in de winter veilig op weg kunt.
02

Maximale grip onder de 7 graden

Zomerbanden hebben in de winter minder grip en een langere remweg. Winterbanden zijn gemaakt u om onder de 7 graden maximale grip en een zo kort mogelijke remweg te geven.
03

Zonder sneeuwkettingen op wintersport

Met winterbanden zijn sneeuwkettingen vaak niet eens nodig. Dat scheelt weer gedoe en het rijdt veel lekkerder.

Winterbanden zijn vaak relevanter dan u denkt

Voor winterbanden geldt dat ze optimaal presteren bij temperaturen onder de 7 graden Celsius. Die komen vaker voor dan u denkt!  “In het weerbericht wordt vaak gesproken over de middagtemperatuur. Die komt zelfs in de winter wel eens hoger uit dan 7 graden, maar vergeet niet dat ’s ochtends – als u naar uw werk rijdt – de temperatuur dan vaak nog veel lager ligt. Dan geldt dus weer dat een winterband de veiligste keuze is, om zijn betere grip en kortere remweg.”