Toyota Yaris Cross

De eerste proefrit

Tijdens de eerste indruk werd al duidelijk dat de Toyota Yaris Cross heel veel in huis heeft. In de Hybrid uitvoering rijdt u bovendien tot 50% van de tijd elektrisch. Dat levert een gemiddeld brandstofverbruik op van 1 op 23 en in de stad zelfs 1 op 32! Benieuwd naar al z’n kwaliteiten? Bekijk de Thuistour en luister naar de eerste ervaringen van Fedor Lammers.

Eerste indruk op elk terrein

Wat meteen opvalt, is de aangenaam hoge zitpositie en het uitstekende zicht rondom. Ook het interieur en de afwerking zijn van hoge kwaliteit. Het rijgedrag van de Yaris Cross is sportief en comfortabel, maar in de stad blijkt de compacte SUV ook heel wendbaar. Verder zit de Yaris Cross vol slimme technologie die elke rit nóg leuker en comfortabeler maken. Stap in en ontdek z’n vele mogelijkheden.

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

De nieuwe Yaris Cross is een bijzondere SUV De nieuwe Yaris Cross is een bijzondere SUV Vijf bijzondere eigenschappen van de Toyota Yaris Cross De SUV’s van Toyota: voor ieder wat wils De SUV’s van Toyota: voor ieder wat wils Alle highlights op een rij VIDEO: productieproces nieuwe Toyota Yaris Cross VIDEO: productieproces nieuwe Toyota Yaris Cross Speciaal ontwikkeld voor de Europese markt Liefhebber vindt met Supra A70 zijn droomauto Liefhebber vindt met Supra A70 zijn droomauto De Supra A70 laat jongensdromen uitkomen