Toyota GR Supra

Maak kennis met een legendarische sportauto

Ontdek nu de Toyota GR Supra. Alleen al van zijn aerodynamische design gaat het hart van autoliefhebbers sneller kloppen. En dan hebben we het nog niet over het luxe en oogstrelende interieur van Toyota’s sportieve 2-zitter. Na bijna 20 jaar afwezigheid is de GR Supra terug. En hoe! Bekijk de Thuistour en ontdek zijn legendarische kwaliteiten.

Driving experience

We testten de 2.0 liter viercilinder-in-lijn uitvoering (258 pk) en de zescilinder-in-lijn 3.0 liter topuitvoering (340 pk) op het circuit van Assen. Wat meteen opvalt, is dat de GR Supra luxe combineert met pure sportiviteit. Hij snelt in respectievelijk 5,2 en 4,3 seconden naar de 100 km/u en dat klinkt heerlijk. Iets wat ook geldt voor het JBL audiosysteem met 12 speakers in de topuitvoering. De GR Supra is entertainment in z’n mooiste vorm.

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

Celica Supra illustreert kwaliteit van Toyota Celica Supra illustreert kwaliteit van Toyota Klassieke Gran Turismo van Toyota blikvanger in showroom van Tolman in Drachten Toyota GR Range Toyota GR Range De Toyota GR range omvat een gamma van pure sportauto's waarin kennis en technologie van TOYOTA GAZOO Racing is toegepast. Ontdek puur rijplezier tijdens elke rit. Toyota GR Supra als exclusieve Jarama Racetrack Edition Toyota GR Supra als exclusieve Jarama Racetrack Edition De Toyota GR Supra komt in gelimiteerde oplage op de markt als exclusieve Jarama Racetrack Edition Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota is 'meest betrouwbaar 2019'! Toyota ontvangt van de Consumentenbond het predicaat 'meest betrouwbaar 2019'.