Toyota GR Supra

Maak kennis met een legendarische sportauto

Ontdek nu de Toyota GR Supra. Alleen al van zijn aerodynamische design gaat het hart van autoliefhebbers sneller kloppen. En dan hebben we het nog niet over het luxe en oogstrelende interieur van Toyota’s sportieve 2-zitter. Na bijna 20 jaar afwezigheid is de GR Supra terug. En hoe! Bekijk de Thuistour en ontdek zijn legendarische kwaliteiten.

Driving experience

We testten de 2.0 liter viercilinder-in-lijn uitvoering (258 pk) en de zescilinder-in-lijn 3.0 liter topuitvoering (340 pk) op het circuit van Assen. Wat meteen opvalt, is dat de GR Supra luxe combineert met pure sportiviteit. Hij snelt in respectievelijk 5,2 en 4,3 seconden naar de 100 km/u en dat klinkt heerlijk. Iets wat ook geldt voor het JBL audiosysteem met 12 speakers in de topuitvoering. De GR Supra is entertainment in z’n mooiste vorm.

Blauwe Toyota C-HR schuin voor

Lees meer

Toyota GR Supra is de beste nieuwe sportauto Toyota GR Supra is de beste nieuwe sportauto De GR Supra heeft een van de belangrijkste prijzen van Europa in de wacht gesleept De krachtigste Toyota Supra van Nederland De krachtigste Toyota Supra van Nederland Mai en Mario bezitten de krachtigste Toyota van Nederland. Hun witte Supra Turbo oogt misschien vrij clean en netjes, maar onderhuids is er geen schroefje meer standaard. Toyota GR Supra: bijzondere details van een legende Toyota GR Supra: bijzondere details van een legende De nieuwe Toyota GR Supra barst van de unieke kenmerken, we lichten er een paar uit Toyota GR Supra GT4 Concept voor het circuit Toyota GR Supra GT4 Concept voor het circuit Toyota onthult de GR Supra GT4 Concept, bedoeld om toe te slaan op het circuit. De conceptauto maakt zijn werelddebuut op de Autosalon van Genève (7-17 maart 2019).